Interpretare vis în care apare umed

0
387
Interpretare vis in care apare

Atunci când visezi argilă umedă înseamnă că sentimentele îți vor fi rănite, interesele îți vor fi afectate, și în cazul în care visezi cărbuni umedi din argilă înseamnă că vei avea parte de multe îngrijorări, ai multe framântări și ceva anume nu îți dă pace, trebuie să îți dai seama ce anume, ca să poți rezolva.

Fanul umed din vis înseamnă că trebuie să te aștepți la multe necazuri, iar atunci când visezi o peșteră umedă înseamnă că te paște un pericol foarte mare.

O pădure umedă înseamnă că ești un om ciudat, mult prea ieșit din tiparele normale. Dacă visezi că ai ochii umedi înseamnă că cineva te va face să suferi și poate chiar vei plânge, iar dacă visezi că ai gura umedă înseamnă că ai multe de spus, dar nu ți se acordă șansa.

Umezeala într-un vis poate fi legată de emoții și sentimente reprimate. Poate sugera că te simți copleșit sau inundat de emoții, posibil chiar din cauza unor situații din viața reală. De asemenea, un mediu umed în vis poate simboliza regenerare, purificare sau nevoia de curățare emoțională.

Citește și:  Interpretare vis în care apare o claie

Dacă în vis ai folosit ceva pentru a te proteja de umezeală, cum ar fi o pelerină, poate sugera că încerci să te protejezi emoțional. Citeste mai multe despre interpretarea viselor cu pelerine aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.