Interpretare vis în care apare eșafod

0
424
Interpretare vis in care apare esafod

Eșafodul reprezintă o platformă care era construită pe vremurile din antichitate sau nu numai, cert e că din evul mediu încoace, mai ales în piețele publice, pentru a spânzura sau tăia capul celor care nu aveau un comportament adecvat, iar pentru acest lucru erau condamnați la moarte.

Oricât de macabru ar fi acest cuvânt sau ideile care pornesc de la el, totuși, dacă ne apare un eșafod în vis, acesta în realitate ne aduce numai lucruri bune și desigur mult respect din partea celor apropiați, însă atunci când visezi că ești condamnat la moarte și tu stai pe un eșafod și urmează să fii executat, înseamnă că trebuie să ai mai multă grijă de cei care se dau a fi prietenii tăi, când de fapt te vorbesc pe la spate, încercând să-ți facă mult rău.

Cel mai bine ar fi să te îndepărtezi de ei. Atunci când visezi că urci pe platforma unui eșafod înseamnă că toată lumea te știe de om bun, cinstit, nimeni nu are nimic cu tine și toți te apreciază.

Unii tălmăcitori de vise sunt de părere că atunci când visezi că te uiți la un eșafod înseamnă că vei avea parte de o situație financiară foarte bună, nu vei duce lipsă de nimic, însă dacă visezi că ești decapitat, deci ți se taie capul pe un eșafod, înseamnă că e posibil să nu mai poți judeca limpede în realitate, în unele chestiuni importante, poate că nu mai ești în stare să iei decizii, ori pur și simplu nu mai raționezi normal, acest lucru fiind posibil din cauza unor relații amoroase care îți iau mințile sau din cauza problemelor zilnice care te copleșesc, devii mult prea subiectiv.

esafod

Însă atunci când visezi că te uiți la eșafod cu teamă înseamnă că trebuie să încerci în realitate să îți învingi toate fricile, să depășești frustrările, deoarece doar așa vei reuși să ajungi acolo sus unde trebuie și să nu ai nicio grijă, deoarece în final totul va fi mult mai bine.

Citește și:  Interpretare vis în care apare dolari

Având în vedere că eșafodul din vis mai reprezintă și faptul că ești pregătit să înfrunți moartea, ți-ai recunoscut oarecum vina, motiv pentru care acum trebuie să plătești, mai poate sugera și faptul că dacă îți apare în vis, înseamnă că ești o persoană dreaptă, știi atunci când greșești și desigur îți asumi consecințele, încercând să îți ceri iertare sau să îndrepți totul.

Eșafodul însă reprezintă și o platformă care nu este definitivă, ea este doar temporară, ceea ce poate sugera că în viața ta există un plan nesigur, un aspect care nu îți oferă niciun viitor, însă în prezent te folosești de el.

Atunci când visezi că ești urcat pe eșafod pentru a fi spânzurat înseamnă că în realitate ți se pregătește o veste care îți va tăia respirația, fie pentru că este incredibil de frumoasă, de bună, te bucură nespus, fie pentru că este foarte proastă și îți taie astfel orice elan, nu mai ai chef de viață.

Visul în care apare un esafod poate simboliza construcție, reconstrucție sau transformare. Esafodul în vise poate indica și nevoia de a lucra la baza sau structura unui aspect al vieții tale. De asemenea, poate sugera necesitatea de a-ți reconstrui sau reevalua abordările și atitudinile. Este important să luăm în considerare contextul visului și emoțiile asociate pentru o interpretare corectă. Aceste vise pot fi un semnal al subconștientului tău de a aborda schimbările necesare și de a construi ceva nou și stabil în viața ta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.