Interpretare vis în care apare o fecioară

0
563
Interpretare vis in care apare o fecioara

Asemenea virginei, fecioara este simbolul purității, al cinstei. Astfel că dacă visezi o fecioară înseamnă că vei avea parte de o mare cinste, iar atunci când visezi că ești fecioară, visul se poate traduce în realitate prin faptul că treci printr-o perioadă plină de naivitate, ești infantil, necopt, toată lumea te poate purta după bunul plac, ești credul.

Totodată, dacă visezi o fecioară care merge către tine înseamnă că vei primi o vizită foarte plăcută din partea unor oameni dragi ție, iar atunci când visezi o fecioară moartă, e posibil să ai parte de complicații la locul de muncă. Se mai spune că atunci când visezi o fecioară înseamnă și că ești capabil de iubire pură, ești un om senin și mereu sincer cu cei din jur, chiar dacă la început îți ascunzi adevărata față din teama de a nu fi rănit.

Când visezi o fecioară care se plimbă desculță înseamnă că vei avea parte de discuții plăcute, de o călătorie frumoasă, posibil în compania persoanei iubite. În cazul în care visezi că întreții relații sexuale cu o fecioară înseamnă că norocul îți va zâmbi foarte tare, iar dacă visezi că te uiți la o fecioară înseamnă că vei avea o companie plăcută.

În cazul în care visezi o fecioară, e posibil să ai și o căsnicie fericită ori prieteni pe viață foarte plăcuți, sinceri, care te vor sprijini mereu sau poate doar faci o călătorie în cadrul căreia vei întâlni oameni binevoitori.

Citește și:  Interpretare vis în care apare gras

fecioara

Fecioara din vis poate să fie interpretată și din punct de vedere astrologic, mizând pe faptul că cei născuți sub semnul acestei zodii sunt firi foarte critice, foarte minutioase, mereu ascunse, pur materialiste, dar și capabile de iubire atunci când vor să simtă siguranța, sau atunci când aceștia se oferă pe tavă.

În plus, fecioara din vis mai arată și faptul că sunteți o persoană care se complace în treburile de rutină, nu vă place să luptați pentru propriul destin, totul vi se pare greu și niciodată nu aveți planuri mărețe sau, dacă le aveți, le considerați pur și simplu vise irealizabile.

Pentru a înțelege mai bine simbolismul fecioarei în vis, este esențial să explorăm diferitele dimensiuni ale acestui simbol. Fecioara în vis poate reprezenta puritate, nevinovăție, sau un nou început.

De asemenea, poate sugera nevoia de a păstra integritatea personală în situații complexe. Dacă visezi că te săruți cu o fecioară, acest lucru poate avea o semnificație aparte. Află mai multe despre această interpretare specifică în articolul nostru detaliat despre sărutul cu o fecioară în vis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.