Interpretare vis în care apare o fortăreață

0
399
Interpretare vis in care apare o fortareata

Atunci când visezi o fortăreață înseamnă că vei avea parte de protecție și de vindecare. În același timp, însă, visul mai poate simboliza și faptul că între tine și alte persoane se asează un fel de zid, se poate închide o etapă din viața ta sau un punct de vedere emoțional, te decizi să uiți o persoană dragă deoarece ți-a făcut mult rău.

Atunci când visezi o fortăreață asediată înseamnă că în viața ta se va produce o schimbare de mare amploare și dacă visezi o fortăreață distrusă înseamnă că vei avea parte de pierderi de ordin financiar și de foarte multă mizerie morală.

În cazul în care visezi o fortăreață bombardată înseamnă că trebuie să fii mai milos cu semenii tăi și să mai fii așa fatarnic iar în cazul în care ai visat că tu cuceresti o fortăreață asediată înseamnă că vei avea o situație în general bună, o stare financiară fără dificultăți și o viață de familie armonioasă.

În cazul în care visezi că asediezi o fortăreață înseamnă că în realitate vei reuși să găsești rezolvare la problemele tale, iar dacă visezi că fortăreața este bombardată înseamnă că în realitate trebuie să dai dovadă de mai multă compasiune față de cei din jurul tău, să nu mai fii atât de critic și de dur. Dacă visezi că cuceresti o cetate înseamnă că toate îți vor merge de minune.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o tabără militară

fortareata

Având în vedere că fortărețele reprezintă de fapt un loc la care nu prea avem acces, ea poate să simbolizeze și faptul că te simți izolat sau cineva te privează de libertate, ori pur și simplu te inversunezi să nu cazi pradă unor lovituri, nu te dai bătut în fața greutăților vieții. Însă fortăreața mai are și o conotație sexuală, având în vedere că ea poate fi asociată cu femeia, care fiind lipsită de apărare primește astfel protecția bărbatului.

Se mai poate vorbi și de faptul că atunci când un bărbat visează că apără o fortăreață, e posibil ca în viața reală să aibă parte de pretendenți la iubita sa, să aibă competitori la dragostea partenerei sale de viață.

Fortăreața în vis poate simboliza nevoia de protecție, siguranță și putere. Acesta poate indica dorința de a te apăra de influențele exterioare sau de a menține anumite aspecte ale vieții tale private și securizate. De asemenea, fortăreața în vis poate reprezenta sentimente de izolare sau de separare de restul lumii.

Pentru a înțelege mai bine aceste simboluri, este util să explorăm și visele legate de castele. De exemplu, un vis în care apare un castel poate oferi indicii suplimentare despre aspirațiile tale de măreție sau despre dorința de a te retrage într-un spațiu sigur și impunător

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.