Interpretare vis în care apare o glugă

0
1091
Interpretare vis in care apare o gluga

Atunci când visezi o glugă înseamnă că e posibil să îți fie teamă să te arăți în fața oamenilor, mai ales dacă o porți pe cap în vis, te ascunzi poate chiar într-o situație în care nu vrei să fii implicat, iar atunci când visezi că ai o glugă pe cap e posibil să ți se înșele încrederea sau să fii dezamăgit de o anumită persoană, însă vina este toată a ta deoarece tind să lași oamenii să facă din tine ce vor.

Atunci când visezi că mergi prin ploaie și vrei să îți pui gluga pe cap înseamnă că e posibil să simți nevoia unui ajutor, vrei să fii protejat de cineva sau de ceva anume, simți necesitatea unei afecțiuni foarte mari care să te ferească de toate răutățile din jur.

În cazul în care visezi o altă persoană care poartă o glugă înseamnă că în realitate vei avea parte de o situație benefică pentru tine, ori poate chiar ești în postura de a oferi sprijin cuiva, aflat la liman, ceea ce te bucură, te entuziasmează și te umple ca și om.

Citește și:  Interpretare vis în care apare „a tăia”

gluga

În cazul în care visezi că ai o glugă pe care încerci să o pui pe cap înseamnă și că te simți amenințat, nu te poți exprima liber și nici nu poți comunica suficient, însă se mai poate vorbi și despre faptul că ție îți place să stai în umbră, nu vrei să ieși în evidență.

Atunci când visezi o persoană cu glugă pe cap și o poți vizualiza de la spate înseamnă că simți în prezent niște amenințări trecute, care acum nu îți dau pace, simți prezența unei energii negative, care parcă îți suflă în ceață, însă nimic rău nu se poate întâmpla, deoarece totul se concretizează de fapt în teama față de necunoscut.

Visul în care apare o glugă poate avea diverse semnificații, de la protecție și anonimat, până la mister și ascunderea adevăratei identități. Înțelegerea acestui simbol poate fi aprofundată prin explorarea altor elemente vestimentare în vise, cum ar fi hanoracele. De exemplu, un vis în care vezi un hanorac poate sugera confort, căldură emoțională sau nevoia de securitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.