Interpretare vis în care apare o gravidă

0
32271
Interpretare vis in care apare o gravida

Atunci când visezi o femeie gravidă înseamnă că este posibil să ai multe frustrări din punct de vedere sexual, care te vor duce în cele din urmă la obsesii adevărate, te vor copleși, dar aici mai poate fi vorba și despre stabilitate, despre dorința de a întemeia o familie, despre nevoia de unificare cu cineva. În cazul în care visezi că vorbești cu o femeie gravidă înseamnă că vei reuși să scapi de unele griji, lași în urmă unele probleme.

În cazul în care visezi că tu ești gravidă, visul poate să traducă exact starea ta de zi cu zi, dar contează foarte mult felul în care privești tu acest aspect, deci dacă te simți panicată în raport cu acest context înseamnă că cineva îți limitează libertatea de exprimare, nu te lasă să gândești liber, nu te ajută nici să avansezi, ți se pun bețe în roate, este posibil să îți pierzi libertatea poate chiar din cauza faptului că vei începe o nouă relație cu cineva, o persoană de sex opus.

Visul cu o gravidă poate avea nenumărate semnificații, legate de creație, nou început sau transformare. Nu este neobișnuit să asociezi aceste vise cu dorințe personale sau cu temeri ascunse.

gravida

De exemplu, un astfel de vis poate fi legat de un proiect pe care îl ai în minte sau de o idee care începe să „crească” în tine. Cu toate acestea, contextul în care apare gravida în vis este crucial. Dacă vrei să aprofundezi semnificațiile visului, îți sugerez să citești și despre momentul în care o gravidă dă naștere unui bebeluș.

Citește și:  Interpretarea viselor în care apare „a visa”

Atunci când visezi că ești gravidă și acest lucru te bucură înseamnă că îți asumi responsabilitatea propriilor fapte, ești un om conștiincios, îți place să aperi pe cei nevoiași, vrei să fii cu capul pe umeri, îți place să te faci mereu de ajutor. Pe de altă parte se mai poate vorbi în acest context și despre faptul că ești un om perseverent, aștepți suficient ca să câștigi ceea ce ți-ai propus.

Dacă visezi că o altă femeie este gravidă înseamnă că vei avea parte de unele noi sarcini la locul de muncă, poate unele mai importante deoarece ești avansat, este posibil să reușești să te impui cu noile tale idei și să faci tot posibilul ca să le faci posibile.

Graviditatea unei femei din vis reprezintă și faptul că vei avea o imaginație bogată, te bucuri de creativitate fără margini, te inspiri din orice pentru a rezolva ceea ce ți-ai propus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.