Interpretare vis în care apare iad

3
4874
Interpretare vis in care apare iad

Atunci când visezi un iad înseamnă că te temi foarte mult de ceva ce nu ai putut vedea până acum și poate nici nu vei putea vedea nici după moarte, totul fiindu-ți necunoscut, ceva ce poate că nu există, totul concretizându-se într-o teamă infantilă.

Însă iadul poate să prevestească și faptul că vei fi sărac, trebuie să ai mare grijă la ce faci cu banii tăi, să nu te îngropi în datorii, este posibil să ai un loc de muncă mai nesemnificativ, să fii retrogradat din poziția actuală. Dacă visezi că stai în iad, locuiești acolo, înseamnă că totul se va schimba în rău, dar nu trebuie să îți faci griji, deoarece totul durează puțin, nu trebuie să te chinui mult.

În cazul în care visezi că mergi prin iad înseamnă că vei avea parte de foarte multe nenorociri, trebuie să ai mare grijă cu sănătatea, să nu te lași pe o ureche, deoarece ești foarte sensibil și imediat poți cădea la pat.

Dacă visezi că scapi cu bine din iad înseamnă că în sfârșit vei termina cu toate nenorocirile, nu vei mai avea nimic de pierdut și nu vei mai suferi în sfârșit. Dacă visezi că te uiți la iad înseamnă că vei fi sărac, cineva te păcălește și îți face o mare pagubă, nu mai reușești să te redresezi, totul se va transforma destul de urât pentru tine.

Citește și:  Interpretare vis în care vezi supă de pește

Dacă visezi că cineva te duce în iad înseamnă că vei avea parte de foarte multe modificări care nu te duc nicăieri, te pierzi, ești derutat.

iad

Pe de altă parte, iadul din vis mai reprezintă și conștientizarea răului pe pământ; oamenii știu că nu îi așteaptă nimic bun dacă o țin tot așa, trebuie să își modifice felul de a acționa, subconștientul dictându-ne astfel urmări grave în cazul în care nu luăm măsuri.

Iadul mai poate prevesti și o perioadă plină de desfătare, de rai imoral care urmează în viața ta, tu considerând că este frumoasă, bună și că te distrezi, dar trebuie să fii temperat și să nu faci excese.

Visul în care apare iadul poate fi interpretat în multe moduri, în funcție de contextul visului și de emoțiile trăite. Deși iadul este adesea asociat cu frică și anxietate, în interpretarea viselor, acesta poate semnifica și un proces de purificare sau de confruntare cu aspecte neînfruntate ale sinelui.

Este important să analizăm și alte simboluri din vis, cum ar fi prezența anumitor persoane sau acțiuni specifice. De exemplu, a fi pedepsit în iad în vis poate reflecta sentimente de vinovăție sau de nevrednicie, sugerând necesitatea unei introspecții mai profunde și a unei posibile eliberări emoționale.

3 COMENTARII

  1. Am visat o data o persoana moarta de vreo cati va ani și nu știu cum sa făcut și am ajuns cu încă câțiva oameni la mormântul ei și deodată toți morții au luat viața aceștia îi omorau pe oamenii de pe străzi .(la început a fost de parcă în tuneluri cu este la egipteni îngropați faraonii) și mă chinuiam sa ies și nu putea și intru sfârșit am silit parcă eram intru oraș antic totul era di piatra era noaptea și eșuat și la un moment dat parcă am căzut în genunchi și am spus TATĂL NOSTRU. și eu plângeam și cu cât înaintăm sa zic rugăciunea se făcea ziua era frumos tot răul începea sa dispară iar atunci a venit Domnul Nostru Isus Hristos cu cei 12 mucenici și parcă totul revenea la normal de bucurie am fugit la El și iam sărutat mâinile aceasta a fost visul care sa intamplat în dimineața zilei de 3-03-2015 intre orele 6:30 și 9:10 Mulțumesc ca ați citit as vrea o explicație concreta .

  2. Am visat ca imi erea frica de ceva si ori unde ma uitam vedeam numai oamneni morti, sau care isi lu-au capat zilelor . Iar tatal meu a omorato pe mama, si eu am fugit de el pentu ca imi erea frica si chiar atunci tata a tras cu pistolul dupa mine dupa aceea am ami pers 5-6m si aparut o fetita balerina moarta imbracata in roz si ia mi-ai spus de ce nu vii cu mine si eu am urmato si cand am ajuns acolo am vazut un camp uscat si mo
    rt cu oameni in negru vare erau chinuiti si atunci mama a venit la mine si mi-a spus ” Sacacutul ai ajuns in iad ” si apoi mam trezit. Ce inseamna asta ??

  3. Eu am visat ca mergeam pe un drum si deodata imi apare in faţa un om negru si inalt. M-a luat de mana si imediat am aparut (singura) intr-un loc unde era extrem de cald, peretii erau negrii si de abia puteai respira. Eram inchisa intr-o camera si deodata niste maini m-au tras de picioare, am inceput sa tip si sa strig dupa ajutor. Omul negru a aparut, m-a luat de mana, si ma „teleportat” de acolo unde m-a luat.
    Cand m-am trezit m-am bucurat ca nu-i adevarat..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.