Parfum pentru zodia Leu

0
598
Levantica

Parfumul pentru zodia Leu trebuie să țină cont și de faptul că Leul este regele junglei, este o zodie plină de energie și de voință, trebuie să aibă, să definească și să atingă, este un semn fix și masculin, însă pozitiv, iar pentru faptul că îl guvernează chiar Soarele, deci este plin de foc, de pasiune, ceea ce ar trebui să emane și parfumul pentru acești nativi.

Fiind un semn de foc, Leii sunt guvernați de Soare, simbolul vitalității și forței. Aceasta se traduce și în alegerea parfumului, unde Leii sunt atrași de esențe calde, puternice, care răsună cu personalitatea lor vibrantă.

Notele de ambra, lemn și chiar citrice picante pot fi atrăgătoare pentru acest semn zodiacal. Întrucât Leii sunt cunoscuți pentru ambiția și încrederea lor, aleg un parfum care îi reprezintă este esențial. Un parfum potrivit poate amplifica această încredere și poate face ca un Leu să se simtă cu adevărat neînvins.

Pentru această zodie însă foarte relaxante sunt aromele care implică levantica, deoarece simțindu-se lipsit de energie, acest nativ riscă să-și piardă din strălucire, din vitalitate, dar și-o poate recupera îndata ce folosește arome în combinație cu această plantă. În plus se poate folosi în voie și de esența de pin sau de isop, ambele ajutându-l să se relaxeze și să scape de energie negativă.

Culorile acestei zodii sunt cu siguranță auriul, roșul și portocaliul, însă când vine vorba de aroma perfectă pentru pasiune putem apela la santal, acesta aducându-i sexualitate și pasiune. Poate să atragă o stare de bine și prin utilizarea trandafirului și a rozmarinului, aceste arome fiind foarte indicate pentru zodiile cu semn masculin și mai ales pentru cele de semn fix, așa cum este și Leul.

Santal

Trandafirul era considerat cândva, dacă nu chiar și acum ca fiind regele florilor, cea mai aleasă dintre flori, cea mai parfumată și aspectuoasă, iar în aceeași ordine de idei putem miza și pe faptul că Leul ca rege al junglei are și el nevoie de ceva puternic.

Trandafirul și rozmarinul îl ajută însă și în relațiile sociale, în relațiile familiale, dar și la locul de muncă unde adesea poate întâmpina dificultăți, mai ales dacă nu el este conducătorul suprem, din simplul motiv că nu-i place să se supună, nu agrează să i se dea ordine și în nici un caz nu îi place să aibă pe cineva în fața sa.

Citește și:  Iubire și bani - Vărsător - Ianuarie 2013

Însă pentru un plus de succes trebuie să folosească acel santal care le dă o magie, o senzualitate și un farmec irezistibil chiar și în fața șefilor. În plus niciodată nu trebuie să uite de trandafir și să-l folosească numai în favoarea lor.

Dacă vreți să atrageți un nativ născut sub semnul Leului, atunci un parfum la fel de puternic care să conțină rozmarin sau nucșoară, ori trandafir este indicat, însă folosit cu prudență, suficient cât să emane ceea ce trebuie emanat. Totodată parfumul potrivit pentru zodia Leu mai este și cel care conține arome orientale, care sunt oarecum puțin artificiale, cele care au o aromă puțin iute, conținând și esența de scorțișoară și, de ce nu, cele care conțin mirosuri erbacee.

Nativii născuți sub acest semn astral trebuie să-și păzească psihicul deoarece din dorința de a face foarte multe și de a fi mereu primii se pot chiar îmbolnăvi, iar astfel insuccesele le vor afecta sănătatea. Tocmai levantica îi ajută să se relaxeze și să facă față mai ușor nereușitelor, iar în cele din urmă să le accepte și să le trateze ca atare. Pentru a-și îmbunătăți spiritul creativ trebuie să folosească scorțișoara și să aibă în rezervă mereu și esența de pin.

Este foarte indicat ca la birou, la locul de muncă sau acasă în spațiul în care lucrează să aibă arome care derivă din aceste substanțe. Îi vor ușura simțitor efortul și se va simți mult mai relaxat, va fi mai încrezător în forțele proprii chiar dacă această atitudine nu îi lipsește deloc, va avea o imaginație mai bogată și desigur va putea să se desfășoare în mai multă armonie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.