Parfum pentru zodia Vărsător

0
564
Santal1

Parfumul pentru zodia Vărsător trebuie să fie la fel de plin de viață, de excentricitate, de magnetism, de electricitate, exact ca nativii născuți sub acest semn astral.

Pentru zodiile de aer, așa cum este și Vărsătorul de altfel, cele mai bune sunt parfumurile pline de aer, proaspete și pline de sănătate, deci se includ cu siguranță parfumurile de frezie, de magnolie, parfumurile de fructe proaspete, de verbina și de lămâie, parfumurile care au la bază violete și mai ales parfumurile cu caramel dulce și cu iasomie.

Guvernat de planeta Uranus, Vărsătorul este semnul zodiacal cunoscut pentru originalitate și viziunea sa unică. Având un simț al libertății și o tendință de a se detașa, Vărsătorul apreciază parfumurile care sunt la fel de unice și neconvenționale ca ei.

Ei se înclină spre aromele fresh, acvatice sau chiar cele cu note de ozon, care aduc aminte de vastitatea spațiului și liniștea cerului înstelat.

Zodia Vărsător este o zodie foarte excentrică, ea șochează prin simpla prezență haotică și de cele mai multe ori atrage prin fixitatea ideilor pe care le susține cu atâta îndârjire, însă toată această putere trebuie și ea susținută cu ceva.

Citește și:  Trăsăturile fizice ale zodiei Scorpion

Acel ceva se poate constitui în arome fără de care viața unui nativ nu ar mai fi la fel de palpitantă și, în plus, nu ar mai avea aceeași vitalitate.

Trandafir

Astfel menționăm că cel mai potrivit pentru nativii născuți în zodia Vărsător, mai ales pentru pasiune și pentru a avea scântei în dormitor, este uleiul esențial de nucșoară, amestecat cu trandafir și cu santal.

Pentru viața socială și mai ales pentru atmosfera tensionată de la locul de muncă, trebuie să folosească aceleași arome, care le dau energie, le purifică stările, nevrozele și îi încurajează în deciziile bune.

Pentru a se ține departe de neplăceri și de ghinioane și pentru a avea zile bune, cei născuți în zodia Vărsător trebuie să încerce să poarte esențe de pin, ori măcar esențe care au la bază această substanță, deoarece e posibil să intervină și anumite situații neprevăzute, oricât de haotici sunt în general nativii.

Pentru echilibru în viață, mai ales mental, dar și trupește, trebuie să folosească aromele de lavandă și de mirt, iar ideal ar fi dacă acestea le-ar avea acasă în mediul lor, cât și la locul de muncă, pentru a putea trăi relaxați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.