Interpretare vis in care apare un om

0
7912
Interpretare vis in care apare un om

Interpretarea viselor in care apare un om. Atunci cand visezi ca te ameninta un om inseamna ca vei avea probleme ce vor trece repede iar daca visezi ca vezi un om beat inseamna ca vei avea multe lipsuri si vei fi un om rau. In cazul in care visezi ca te uiti la un om beat mort inseamna ca vei avea succes in viata iar atunci cand visezi un om beat care se inchina la tine inseaman ca vei avea parte de bunatate de la cei din jur.

In cazul in care visezi un om bolnav inseamna ca vei avea o mare neplacere iar daca visezi un om care calatoreste inseamna ca ai multe remuscari din cauza unor fapte urate sau ca devii partas la unele probleme urate.

Daca visezi un om care cade inseamna ca vei avea parte de onoare iar daca visezi un om care nu vrea sa mai lucreze inseamna ca vei avea multe piedici de ordin financiar. In cazul in care visezi un om cinstit inseamna ca ti se ivesc sanse noi la locul de munca. In cazul in care visezi ca ai omorat un om inseamna ca trebuie sa te increzi in viitor deoarece va fi mult mai prielnic pentru tine iar atunci cand visezi ca faci un om de zapada inseamna ca vei avea parte de o deziluzie.

oameni

In cazul in care visezi ca ai excremente de om inseamna ca vei avea parte de un mare castig la locul de munca sau din colaborari iar atunci cand visezi un om frumos inseamna ca cineva iti aduce multa fericire in viata. In cazul in care visezi un om aranjat si elegant, imbract decent inseamna ca vei avea multe bucurii iar daca visezi ca te imprietenesti cu el inseamna ca vei pierde bani.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o guta

In cazul in care visezi o limba de om inseamna ca cineva te vorbeste de rau deoarece nu esti corect iar atunci cand visezi un om omorat inseamna ca vei avea multe probleme si lipsuri. In cazul in care visezi oase de om inseamna ca cineva pe care il/o iubesti mult va sta departe de tine multa vreme iar daca visezi ca omori un om inseamna ca vei avea o viata fericita si de multe bucurii. In cazul in care visezi ca ai in fata un om mort inseamna ca vei avea multe conflicte cu cineva iar daca visezi un om orb inseamna ca te vei certa acasa cu familia.

In cazul in care visezi un om care iti este prieten si il iei in brate inseamna ca vei avea noroc. Atunci cand visezi un om care reactioneaza violent inseamna ca cineva te implica intr-o problema din care nu mai poti iesi usor, iar daca visezi sange de om inseaman ca vei avea mult noroc. Daca visezi un om spanzurat inseamna ca ai o mare drama spirituala iar daca visezi un urlet de om inseamna ca esti avertizat asupra unei eventuale pierderi financiare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.