Interpretare vis in care esti surprins de o inundatie mare si te zbati sa supravietuiesti

0
7353
Interpretare vis in care esti surprins de o inundatie mare si te zbati sa supravietuiesti

Interpretarea viselor in care esti surprins de o inundatie mare si te zbati sa supravietuiesti arata diferite probleme cu care te vei confrunta in viitorul apropiat si care iti vor da mari batai de cap. Daca visezi ca in casa ta apare brusc apa si o inunda atunci te anunta ca o sa ai probleme cu sanatatea, totodata mai prevesteste si o perioada nefasta pe care o ai pe plan financiar.

Visul acesta mai simbolizeaza si ipostaza in care te afli in momentul in care esti surprins de un intreg sir de evenimente si situatii din care nu stii cum sa scapi. Poate avea si o conotatie pozitiva, si anume ilustreaza capacitatea ta de a te descurca in valtoarea vietii cuprins de tot felul de probleme si limitat in actiune de situatiile inedite.

Exprima nevoia de a te manifesta, daca esti o persoana inchisa atunci in mod cert o inundatie in vis arata si nevoia stringenta de a-ti exprima sentimentele si vointa in mod nestavilit. Are de-a dace in mod special cu dorinte sexuale foarte puternice care isi cauta cu disperare o cale de manifestare.

Visul in care te vezi surprins de o inundatie masiva undeva pe o strada poate semnifica greutati enorme in viata sau chiar miscari populare care pot schimba ordinea sociala. In cazul in care simti cum apa te trage pe un curs nedorit si nu poti scapa inseamna ca s-ar putea sa fii surprins fara voia ta intr-o situatie neplacuta din care vei avea doar de pierdut.

inundatie mare

Se anunta pagube mari si nefericire din care o sa te scoti cu mare greutate. Acelasi scenariu mai prevesteste si probleme mari cu afacerea sau activitatea pe care o desfasori. A visa cum esti luat de valul de apa al unei inundatii reflecta si posibilitatea de a exista o situatie foarte neplacuta in relatia de cuplu sau in casnicie, s-ar putea sa asisti la niste certuri urate si jigniri, se poate ca relatia ta sa aiba foarte mult de suferit.

Citește și:  Interpretare vis in care esti in desert si cauti apa cu disperare

Intr-o alta ordine de idei, inundatia in vis sugereaza si faptul ca o anumita persoana –  poate fi un prieten, o cunostinta – te vorbeste foarte urat pe la spate si incearca sa profite de tine. Daca te zbati din greu sa rezisti in fata apelor inseamna ca in viata reala se poate sa intalnesti obstacole majore puse in calea ta de catre persoane rauvoitoare aflate in posturi de conducere inalte.

Daca esti o persoana instarita atunci s-ar putea ca intr-un viitor nu chiar atat de indepartat bogatia acumulata in ani si ani de truda sa fie pusa in primejdie. Poate sa fie vorba si de o mostenire capatata care se afla in prag de a fi risipita rapid.

In unele cazuri si dupa unele interpretari inundatia masiva semnifica si un capat de drum sau un sfarsit de etapa in viata urmand sa inceapa un nou ciclu in care va trebui sa te desprinzi de tot ceea ce nu ti-a folosit in trecut. Faptul ca te lupti cu apele pentru a supravietui poate sa semnifice o lupta pentru a scapa de vechile metehne si obiceiuri invechite care te retin de la o evolutie normala.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.