Interpretare vis in care ratacesti intr-un oras necunoscut

0
14710
Interpretare vis in care ratacesti intr-un oras necunoscut

Interpretarea viselor in care ratacesti intr-un oras necunoscut se refera la situatii incomode in care nu o sa te descurci cu problemele aparute, o sa duci lipsa de solutii.

Daca visezi ca ratacesti intr-un oras necunoscut este posibil ca in realitate sa ai dificultati in a te orienta in probleme de afaceri, s-ar putea sa nu gasesti persoanele potrivite impreuna cu care sa duci la bun sfarsit niste planuri.

Visul simbolizeaza faptul ca o sa nimeresti intr-o incurcatura cu institutii sau persoane care au functii de conducere, este posibil sa intervina schimbari mari in planurile tale la care nu te astepti deloc.

oras necunoscut

In general asemenea vis ilustreaza imprejurari nefavorabile in relatiile pe care le ai pe plan profesional, reflecta organizarea sociala sau la locul de munca, statutul ori cariera personala.

Daca visezi ca ratacesti este un semn de neliniste si insecuritate, poate ca in scurt timp o sa pierzi anumite repere pe care te bazai foarte mult in trecut, nu o sa mai fie valabila o intelegere cu cineva apropiat sau cu un colaborator.

Orasul strain in vis reprezinta structura unei afaceri sau planurile pe care le ai si au ajuns la un anumit stadiu, arata felul in care te raportezi la ideile tale sau ale altora.

Daca in vis orasul este strain atunci s-ar putea ca in curand sa se rastoarne ordinea fireasca cu care te-ai obisnuit pana acuma, s-ar putea sa intervina personaje noi in cursul unor evenimente care te afecteaza si sa modifice conditiile stabilite la inceput.

De asemenea, visul in care ratacesti intr-un oras necunoscut reflecta instabilitate in ceea ce priveste locul tau de munca actual, semnifica faptul ca exista sanse mari ca in scurt timp sa fi afectat(a) de anumite schimbari ce sunt decise de superiori sau de grupa de colegi.

Citește și:  Interpretare vis in care te duelezi cu sabia si esti ranit

La nivel sentimental s-ar putea intampla sa nu mai comunici de pe aceleasi pozitii cu persoanele apropiate, ceva o sa survina si va modifica substantial felul in care privesti aceste relatii, nu o sa te mai simti in largul tau ca si pana acuma.

Daca in realitate afacerile tale stau bine si nu exista motive care sa anunte dereglari atunci visul in care ratacesti printr-un oras necunoscut este un semn ca totul se va schimba intr-o clipita si nu o sa mai stii pe ce lume traiesti, obstacolele se vor ivi unul dupa celalalt iar cei in care ai incredere s-ar putea sa nu iti mai raspunda apelurilor.

nu recunosti orasul

Daca in vis mai vezi si alte persoane cunoscute atunci este posibil ca sa aiba o oarecare legatura cu situatiile de deruta in care o sa te gasesti la un moment dat.

Daca intalnesti in vis personaje necunoscute atunci s-ar putea ca in realitate sa reflecte situatii specifice care o sa iti dea batai de cap.

Daca visezi ca strazile pe care ratacesti sunt inguste atunci si imprejurarile prin care o sa treci o sa te cam solicite, raspunsurile sau solutiile pe care o sa le iei pentru a depasi un obstacol o sa te cam zdruncine. Cu alte cuvinte, in curand o sa trebuiasca sa renunti la o mare parte din ideile care iti coordoneaza viata in prezent.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.