Interpretare vis in care te plimbi cu barca pe un lac sau pe mare

0
13201
Interpretare vis in care te plimbi cu barca pe un lac sau pe mare

Interpretarea viselor in care te plimbi cu barca pe un lac sau pe mare se refera in termeni generali la instabilitate emotionala, la calatorii sau la posibilitati de afaceri prospere.

Visul in care te plimbi cu barca pe un lac reflecta de multe ori o stare de liniste, prevesteste fericire daca apa este foarte linistita, este un semn de evadare din tumultul vietii, o sa urmeze zile senine, vesti placute o sa primesti, te vor incanta prietenii, apar oportunitati noi in afaceri, viata ta se indreapta catre o zona linistita.

Daca apa lacului este tulbure si valurita atunci plimbarea cu barca isi schimba fundamental semnificatia, astfel ca scena poate prevesti apropierea grijilor, iminenta unei boli, primejdii, tulburari, dusmani, drumuri cu peripetii, obstacole mari in fata, viitor incert, tulburari in relatie sau in casnicie.

Visul in care mergi cu barca pe lac exprima starea ta emotionala, reflecta starile prin care treci sau urmeaza sa treci, prevesteste intr-un fel agitatia sau linistea care o sa te cuprinda, prezinta sentimentele tale fata de cineva sau in general, reflecta voiosie sufleteasca, impacare, linistirea sufleteasca, drumetiile placute, compania placuta a cuiva in viata ta.

Visul in care te plimbi cu barca pe un lac poate sa fie un semn care te anunta ca problemele tale se vor sfarsi in curand, de la o stare generala proasta vei trece in curand la o situatie vzibil mai buna si mai prospera, relatiile tale se vor activa din nou, o sa cunosti si alte persoane care te vor bucura, drumurile iti vor aduce spor in casa sau in afaceri.

Citește și:  Interpretare vis in care esti intr-un submarin care ia apa

cu barca pe lac

Daca visezi ca te plimbi cu barca pe mare atunci este posibil ca in realitate sa simti o nevoie acuta de a pleca undeva, de a te elibera sau de a schimba mediul in care traiesti sau lucrezi, o sa iti vina o pofta nebuna de a calatori departe, de a cunoaste lucruri noi, de a intalni oameni interesanti.

Daca in vis plutesti pe valurile marii cu barca atunci s-ar putea ca in viata reala sa iti cauti o directie in care sa te concentrezi, iti cauti un scop bine definit, in cazul in care deja ai o directie in viata atunci visul poate sa anunte o noua sansa, o noua alternativa, marea simbolizeaza noile orizonturi de cunoastere iar din aceasta perspectiva totul este posibil.

Daca in vis apar valuri mari care te zgaltaie destul de serios cu barca atunci nu o sa urmeze o tranzitie usoara spre ceea ce tinzi, o sa te lovesti de tot felul de piedici si o sa ai de luptat foarte mult, inseamna confuzie, sentimente contradictorii, tulburare sufleteasca, certuri in casa, pagube materiale.

Visul in care te plimbi cu barca pe o mare linistita intr-o zi senina semnifica implinirea unei dorinte, o veste foarte buna de la departare, cineva se gandeste cu drag la tine, o sa iti schimbi locuinta sau locul de munca, te gandesti cu mare speranta la o veste ce trebuie sa soseasca, o sa iesi dintr-o incurcatura si ti se vor limpezi apele si tie in sfarsit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.