Interpretare vis in care esti frustrat si nu iti convine nimic

0
653
Interpretare vis in care esti frustrat si nu iti convine nimic

Interpretarea viselor in care  esti frustrat si nu iti convine nimic reflecta in linii generale o situatie sau mai multe situatii in care nu se intampla ceea ce astepti. De regula asemenea vis prezinta imagini generale ce pot avea legatura cu toate aspectele vietii, incepand de la planul relational si terminand cu cel profesional.

Daca visezi asa ceva este un semn de nepotrivire a unor planuri in viata, se poate ca in curand sa constati ca nu se mai potriveste ceva la locul de munca. De exemplu, exista sansa sa auzi reprosuri la adresa ta pentru niste fapte pe care nu le-ai comis ori, in alta ordine de idei, sa iti reproseze sefii ca nu ai realizat un plan care de fapt nici nu era prefigurat in atributiile tale.

Daca in vis esti foarte frustrat mai simbolizeaza si posibilitatea ca in curand o situatie care te deranjeaza in mod deosebit sa se indrepte in mod neasteptat, s-ar putea ca cineva cu bune intentii sa iti ofere o mana de ajutor la clarificarea unor treburi.

Visul reflecta sanse de a clarifica si pune la punct probleme mai vechi care ti-ai dat mari batai de cap, este posibil ca in viata reala sa reusesti, in sfarsit, sa te intalnesti cu o persoana care te va ajuta intr-o problema intima sau de familie.

In acelasi timp se mai poate intampla sa lamuresti niste aspecte vechi care privesc relatia amoroasa. Daca in realitate ai probleme cu iubita – iubitul – atunci in scurt timp totul se va clarifica si exista sansa ca sa te desparti prieteneste sau sa continui mai departe relatia insa pe alt fundament, unul mai solid.

Citește și:  Interpretare vis in care in care joci monopoly cu prietenii sau familia

frustrat din cauza situatiei

In cazul in care afacerile sunt destul de anevoioase si astepti o schimbare atunci visul este un semn ca in scurta vreme ceva se va shimba in felul in care abordezi investitiile, probabil o sa iti gasesti o alta piata de desfacere sau un alt domeniu in care sa profesezi sau care sa iti aduca o implinire in plan material.

In situatia in care visezi ca esti frustrat(a) si nimic nu iti convine s-ar putea sa fie un semnal ca trebuie sa inlocuiesti ceva sau sa renunti la ceva din viata ta. Nu este exclus ca in preajma ta sa misune personaje care iti produc doar suferinta si  stare generala proasta, esti depresiv(a) si nu ai solutii imediate pe care sa le aplici in ideea de a transforma o imprejurare anume.

Daca sunt persoane care in realitate joaca rolul de vampiri energetici atunci cu siguranta ca nu va dura prea mult timp pana le vei indeparta de langa tine.

Privitor la planul familial visul ilustreaza o stare tensionata si destul de erodata, semnifica faptul ca in realitate in casnicia ta multe lucruri si-au pierdut din valoare, din stralucirea de odinioara, te simti inchistat si ai vrea sa iesi undeva sa te reconectezi la o alta energie, ceva care poate sa te revigoreze.

Din aceasta perspectiva visul poate sa semnifice faptul ca o sa va decideti impreuna cu sotia – sotul – sa faceti o schimbare, poate o calatorie sau o vizita la cineva din departare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.