Cum seduci femeia Vărsător

0
2667
Cum seduci femeia Varsator

Femeia Vărsător este într-adevăr o raritate care te electrocutează în doar câteva secunde de la un contact, fie el fizic, verbal sau intelectual. Ca și o idee comună, putem spune că această femeie chiar șochează.

Este mereu plină de dezinvoltură, originală, plină de idei noi, vrea să promoveze orice, să ajute, să ofere și este mereu plină de inteligență, de idei, gata să dea drumul la mașina cu cinci roți, iar cea de-a cincea cu siguranță nu va fi de rezervă.

Este în stare să inventeze un ac de mașină de cusut mult mai rapid și să dea drumul unui nou sistem solar, dacă își pune în cap, asta pentru că imaginația ei nu are limite, pur și simplu strălucește în orice vrea să facă, chiar dacă adesea îi lipsește inițiativa și se lasă pe o ureche, uitând pentru ce există.

Are și de ce, dacă stăm să ne gândim că ea trăiește pentru toți și pentru tot, motiv care nu-i prea lasă timp liber să le facă pe toate pe rând, trece de la o idee la alta cât ai zice „peste” și încearcă să cuprindă universul într-un singur cuvânt rostit sau care să-i dea sens.

Această femeie este cu siguranță genul preferat și perfect pentru bărbații care își doresc o relație plină de aventură sau, așa cum mai este numită, „exciting,” deci incitantă, plină de peripeții. Femeia Vărsător are ochi splendizi, ca ai nimănui.

Varsator

Chiar dacă femeia Vărsător are ochi unici, plini de mister, Varsătoarea are ochi ce vin cu o lumină dintr-o altă galaxie, una îndepărtată, nedescoperită încă, plină de tot ceea ce poate însemna universal, cosmic.

Prea puțini o pot privi drept mai mult de câteva secunde, pentru că ceea ce e normal pentru ea, are și o neobrăzare de a fi atât de deschisă și de sinceră cu cei din jur, încât îi poate privi în ochi spunându-le cu zâmbetul pe buze chiar și cel mai urât lucru. Ochii aceștia ai ei, așa cum am spus, vin dintr-o cu totul altă galaxie, au puterea de a pătrunde în toate universurile descoperite și nedescoperite încă, iar genele, chiar dacă nu-i sunt prea bogate ori prea lungi, vor avea o linie fină curbată și plină de farmec.

Femeia Vărsător are o foarte mare neglijență vestimentară, tocmai de aceea atrage atât de mult, iar atunci când se aranjează în adevăratul sens al cuvântului (asta dacă simte ea nevoia să se mascheze oarecum, deoarece atunci când se așează ca o femeie cochetă, se simte deghizată), pur și simplu strălucește ca steaua nordului, reușind să acapareze până și lumina celor mai obosiți și răutăcioși ochi.

Combinatiile ei de zi cu zi, însă, fac parte din lucruri adunate la întâmplare, luate de prin magazinele second-hand, cu lucruri foarte costisitoare de lux, pe care însă le va modifica aproape mereu.

Toate acestea îi vor pune în valoare formele chiar dacă corpul său, de regulă mai micuț, este mai slab sau mai plin. Energia lui Uranus, planeta guvernatoare a acestei zodii, este o energie a înălțimilor, motiv pentru care nici femeia Vărsător nu va vrea să meargă decât în sus, către tot ceea ce există deasupra.

Nu prea îi stă în caracter să se machieze, iar atunci când o va face stilul său va fi inconfundabil, reușind să iasă din nou în evidență, deoarece la ea faptele se rezumă la totul sau nimic, deci gata oricând să dea drumul unei revoluții pornite spre binele societății sau al omenirii, dar omenirea pentru ea nu prea este ceea ce o înconjoară, ci o idee de unitate, de tot unitar care trebuie să fie manat de bunătate și spirit de întăjutorare.

Nu-i place să piardă timpul, motiv pentru care ar inventa laptopul care pur și simplu scrie doar la simțul gândurilor sale, ea are foarte multe de făcut, vrea să se miste mereu, să vorbească mereu, să comunice, să cunoască oameni, locuri, idei.

Citește și:  Cum seduci femeia Săgetător

Din păcate pentru ea este foarte ușor să își confunde un iubit cu un pieton sau chiar invers, deoarece în toată vâltoarea ei de a face, tinde să aprecieze greșit. Devine irezistibilă atunci când vrea, va darui cu cea mai mare ușurință, va achita și nota de plată, dar elevată fiind se va purta și ca un tiran cu cel care are răbdarea să o suporte.

Ca să o poți cuceri trebuie să știi că nu e bine să o presezi, las-o în voia ei, nu îi impune timp exact de a ajunge la o întâlnire, așteaptă-te să întârzie foarte mult, chiar să anuleze întâlnirea.

Dacă vrei să îi dăruiești flori, mai bine o lași baltă, deoarece nu va ști cum să procedeze cu ele, mai bine îi faci o surpriză pe care poate o va observa în casă și anume să îi împodobești un colțisor de casă cu câteva ornamente florale frumoase ori cu tot ceea ce înseamnă univers, natura. Sensibilitățile femeii Vărsător sunt mai mult intuitive, cerebrale, ea nu prea pune suflet la chestiile feminine.

Pentru a seduce femeia Vărsător trebuie să îi arătați mereu că sunteți dispus să faceți orice pentru ea, dar fără reproșuri, fără constrângeri, arătați-i că vă place să trăiți la temperaturi înalte și că vă place să avansați mereu. Nu vă arătați lipsit de inițiativă sau prăpădit în tradițiile părinților, deoarece nu va aprecia deloc această latură, va zbura imediat către alte zări. În plus, ca să cuceresti o astfel de femeie trebuie să-ți placă arta, să știi să o înfățișezi în fața ei ca și un lucru ultraprogresist, să îi arăți tot felul de galaxii, să o încurajezi să viseze către alte zări, către umanități nedescoperite.

Inima și rațiunea ei nu prea sunt conectate, chiar dacă va suferi amarnic atunci când va vedea un cățeluș bolnav, va trece mai departe, cu gândul că va face o schimbare pentru a nu se mai repeta, umplându-se de sugestii de reparare a societății și a regulilor. Desi are foarte multi prieteni, niciodata nu are timp pentru ei. Atunci când îndrăznești să iubesti o femeie Vărsător, înseamnă că iubesti un întreg glob, deoarece așa cum am mai spus pentru ea, viața înseamnă tot.

Femeile varsator

Femeia Vărsător, dacă se implică într-o relație, va fi foarte radicală dacă ceva nu merge așa cum și-ar dori, fiind pasionată după armonie și echilibru, ea neavând timp să își consume energia cu dispute casnice, certuri pe care le consideră banale, când în același timp în univers poate se mai naște o stea.

Dacă nu îi puteți oferi toate acestea, mai bine o lăsați în pace, ei îi este la fel de bine și singură, având în vedere că femeia Vărsător nu duce lipsă de atenție, de dragoste și nici de admiratori.

Dacă va avea nevoie de o escapadă amoroasă, atunci va fi foarte selectivă și își va face menajamentele, iar atunci când se plictisește sau pur și simplu nu mai găsește entuziasmul în nimic, lăsați-o să pășească în propria ei sferă, să se refugieze acolo și să se încarce.

Cu siguranță va găsi cu cel puțin un milion mai multe lucruri de făcut în palatul său de cleștar, decât în lume, începând să pună la cale adevărate planuri de cucerire a cosmosului din punctul ei de vedere și de ajutorare a omenirii.

Femeia Vărsător este deseori percepută ca fiind enigmatică, independentă și cu un spirit liber. Inteligența și creativitatea ei îi dau un farmec aparte.

Cu toate acestea, la fel ca în cazul oricărei zodii, înțelegerea profunzimilor Vărsătorului necesită o perspectivă holistică. Dincolo de seducție, este esențial să cunoști dinamica energetică a acestei zodii în relație cu altele. Te îndemn să explorezi compatibilitățile pe toate planurile pentru zodia Vărsător pentru o înțelegere mai amplă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.