Cum seduci barbatul Fecioara

0
4949
Cum seduci femeia Fecioara

Bărbatul Fecioară este foarte timid și în același timp modest, el fiind mai puțin sentimental, deoarece totul se rezumă la rațiune, la analiză. Desigur, și intelectul face parte din primul său capitol forte și în niciun caz nu intră romantismul în toată această poveste.

E posibil să aveți parte și de excepții, însă de acest lucru depinde numai și numai ascendentul sub semnul căruia se împlinește bărbatul Fecioară. Acest nativ este un puritan, deci un mare adept al moralității excesive, un spirit rațional, care nu va agrea misterele, el având mereu nevoie să știe unde se poziționează și ce are mai exact de făcut, iar de vreme ce dragostea și sexul sunt mari mistere ale universului, el nu prea are ce căuta în aceste ecuații.

Va demara foarte greu într-o poveste sentimentală deoarece bărbatul Fecioară are nevoie să știe exact din ce este făcută femeia pe care o curtează, deși este impropriu spus, deoarece el nu curtează, el pur și simplu selectează, iar selecția are loc numai după eliminarea defectelor, după sesizarea fisurilor și a problemelor, mici sau mari.

Se lasă condus de teama că nu va putea stăpâni situația și astfel mai bine renunță și se retrage în universul său, unde tot ce are, este plin de lucruri familiale, care nu prezintă deloc necunoscut, mister.

Fecioara1

Este un bărbat foarte organizat și foarte ordonat, motiv pentru care îi este mereu teamă ca intimitatea sa nu-i fie invadată ori deranjată, nu se simte în stare să fie dragostos, să arate că iubește și tocmai din acest motiv se va panica atunci când va fi vorba de o relație cu o femeie mai tandră.

El are nevoie tot de o cerebrală, de o femeie concretă, care să-și îndeplinească rolul de femeie și nu în ultimul rând are nevoie de o femeie care să nu risipească. În niciun caz nu se va potrivi bine cu o femeie Leu sau cu una Taur.

Bărbatul Fecioară este discret, nu-i place să iasă în evidență, este chiar pudic, am putea spune, gândește mereu practic, mereu economic, tocmai de aceea poate considera că dragostea este o risipă de energie, de timp și de, de ce nu, de suflet, motiv pentru care va încerca să se păstreze singur.

Din toate acestea poate că v-ați dat seama că zodia domnului Fecioară dă societății cel mai mare număr de cavaleri, pe care prea puține femei îi prind, aceștia rămânând mai toată viața celibatari.

Totuși, bărbatul Fecioară are nevoie de ceva, iar dacă ești atrasă de unul, atunci trebuie să știi exact că un mascul din această zodie va fi atras exact de lucrurile pe care și le reprime, adică vitalitatea, energia, dragostea inflacărată, exprimarea spontană a imaginației, energia intuiției. Dacă stăpânești toate acestea, atunci poate îl vei putea descătușa din temnița lui și va alerga fericit către tine, numindu-te astfel „libertate”.

Bărbatul Fecioară este adesea considerat un vânător, el nu va agăța femei, ci se va lăsa agățat, deci dacă ai o replică bună, dacă știi cum să-l privești, atunci poate fi al tău, deci tu ești cea care trebuie să facă primul pas.

Citește și:  Soarele în relație cu Saturn

Un bărbat în zodia Fecioară trebuie abordat direct, însă cu tact, trebuie să discuți alături de el despre subiectul său preferat, care poate să fie orice. Însă îndreaptă-te asupra unor detalii, deoarece el este un maestru al detaliilor, încearcă să nu te fărdezi prea strident sau să te îmbraci prea complicat. Ține minte că este un cerebral și nu un sentimental, care poate fi atras prin camp vizual.

Trebuie să-l provoci la discuții despre subiectul său preferat și să discuți cu el despre tema sa favorită, nu uita să-i admiri și talentul sau competențele de care dă dovadă. În continuare ca să seduci bărbatul Fecioară trebuie să ai o ținută mereu aranjată, clasică, elegantă, să nu te fărdezi strident, să fii decentă, să nu întârzii niciodată, deoarece acest mascul este perfectionist, iar punctualitatea la el este foarte importantă.

barbatul Fecioara

Încearcă să nu pari risipitoare față de el, să nu cheltui peste măsură, fii mereu grijulie, iar dacă îl inviți în vizită la tine acasă, trebuie să fii sigură că totul este pus la punct. În cazul în care este dezordine, mai bine nu te deranja să îți ceri scuze, deoarece el va considera lipsă de respect, ori mai mult se va gândi că el nu contează atât de mult încât să te fi obosit să faci curat.

Pe bărbatul Fecioară trebuie să-l faci mereu să se simtă confortabil și în niciun caz să nu-l faci gelos, deoarece dacă se simte în competiție cu alții, el va fi primul care se retrage și apoi nu mai dai de el, nici măcar dacă l-ai căuta cu lanterna. El se va retrage discret, în durerea sa, ori în orgoliul rănit.

Un alt sfat pentru a-l cuceri ar mai fi acela că trebuie să te interesezi de sănătatea sa, având în vedere că îi place să fie îngrijit, mai ales că are tendințe de ipohondru. Nu râde de micile sale scăpări sau de criticile dese pe care le aduce celor din jur, ascultă-l cu răbdare și întotdeauna temperează-l cu o vorbă bună, aprobatoare.

Un bărbat Fecioară se va hotărî foarte greu să se căsătorească, iar când va face acest lucru, înainte de toate se va uita la o femeie care are stabilitate financiară, care îi poate oferi un sprijin în treburile casnice, care îi poate da un cămin plin de confort, astfel încât să te simți ocrotită și îngrijită, ajutându-te în tot ceea ce faci.

Bărbatul Fecioară este cunoscut pentru natura sa analitică, având o atenție la detalii de neegalat. Este metodic și caută perfecțiunea în tot ceea ce face, iar această caracteristică se reflectă și în alegerile sale sentimentale.

Deseori se simte atras de persoane care îl pot completa și care îi pot oferi un echilibru în viață. Pentru a avea o înțelegere mai aprofundată a acestei zodii și a vedea cum se potrivește cu alte semne zodiacale, te invit să explorezi compatibilitățile pe toate planurile pentru zodia Fecioară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.