Ascendent în Gemeni

0
446
Ascendent in Gemeni

Nativul care are Ascendent în Gemeni poate fi chiar capricios și schimbător, mai ales dacă ținem seama de firea sa duală, care este mult mai accentuată, față de cea a nativilor născuți sub semnul zodiei în cauză. El reușește totuși să-și țină picioarele pe Pământ, considerând tot ceea ce i se întâmplă ca fiind un exercițiu intelectual și tot ceea ce îl înconjoară, vede, atinge, sau i se întâmplă, trebuie mereu să fie pus sub semnul indoleii, necesitând o serie de argumente pline de logică ori fapte foarte concrete.

Tot atât de multe întrebări își pune și despre sine, ajungând să se cunoască foarte bine și să-și știe propriile limite. Sănătatea acestui nativ este destul de precară, el fiind predispus la astm, la neurastenie, la artrită, în special în zona mâinilor. În relațiile cu cei din jur acest nativ este mereu plin de entuziasm, adorând discuțiile pe orice temă, care îl încântă la maxim și îi oferă stimulare intelectuală.

Gemeni in ascendent

În cadrul relațiilor sentimentale, el va simți mereu nevoia să aibă independență și în nici un caz nu va putea suporta gelozia ori posesivitatea. Ambițiile sale sunt mari, aspirațiile foarte puternice, bine motivate, fiind totodată și înclinați către diverse investigații, către experimente, cercetări, având capacitatea de a urmări în același timp două sau chiar trei scopuri deodată, deoarece este plin de dexteritate și este activ, mereu în mișcare.

Este capabil de compasiune, este sensibil, are multă intuiție, este perceptiv și imaginație, fiind în același timp idealist, iubește orice metodă prin care se poate recrea psihic, mental. Nativul cu ascendent în Gemeni iubește aventura, educația, are scopuri educative, are înclinații către plăcere, tot timpul este agitat dacă nu face ceva în folosul rațiunii sale, devine neliniștit și foarte confuz, chiar încordat și indecis, părând celor din jur ca o fire ce irită, timidă în același timp, dar impresionabilă.

Nativii cu ascendent în Gemeni văd lumea care îi înconjoară ca un loc în care ei pot afla și învăța multe, vor să știe totul despre cei cu care interacționează și se aseamănă mult cu nativii care au ascendent în Săgetător, deși sunt diferențe între ei foarte mari. Acestea sunt, înainte de toate, faptul că Gemenii sunt interesați de propriul cerc social în care se învârt cu comoditate, pe când Săgetătorii încearcă mereu să își extindă orizonturile fizice și intelectuale.

Toți aceștia sunt oameni care adoră să pună întrebări, să se deplaseze în mulțimile în care se amestecă, fiind neliniștiți, activi din punct de vedere fizic, lăsând mereu impresia că sunt foarte nerăbdători chiar și atunci când sunt calmi. Nativii cu ascendent în Gemeni învață foarte rapid, adoră să scrie și să citească, sunt curioși din fire, sunt mereu în stare să își creeze o educație de invidiat, au dexteritate și sunt plini de viață, ingenioși, iar mintea lor nu este reprezentată decât de agerime, de iuțeala.

Au inclinații către muzică, domeniu pe care în același timp îl și admiră, asemenea picturii, dansului, limbilor străine, inventiilor și călătoriilor. Deși uneori pot fi retrași, nativul cu ascendent în Gemeni dă dovadă de o bună dispoziție și este foarte omenos, el mai fiind caracterizat și de nervozitate sau de neliniște.

Inteligenta nativilor îi poate intimida pe cei mai slabi de înger, iar abilitățile de comunicare și ușurința cu care se exprimă sunt excelente, cu toate că uneori uită să mai dea atenție celor din jur, în toată valtoarea aceasta de a vorbi, de a exprima idei, uită să mai bage în seamă și pe cei cu care interacționează. Din acest motiv, Gemenii, atât cei cu ascendent cât și cei din zodie, pot părea distanți, reci, chiar dacă acest aspect este doar unul de suprafață, iar nativii care au ca și semn predominant cel de apă, nu se vor simți deloc confortabil în preajma lor, decât abia după ce încep să îi cunoască destul de bine.

Citește și:  Venus în semnele zodiacale

Însă nativii care au același semn, și anume cel de aer, se vor simți chiar bine în preajma lor, îi vor aprecia și le vor simpatiza istețimea și simțul umorului. Nu trebuie să uităm însă că nativii cu ascendent în Gemeni, asemenea Gemenilor, sunt firi duale, drept urmare ei pot fi clasificați în două categorii, și astfel avem pe de o parte pe cei lipsiți de capricii, mereu agitați dar joviali, nu încruntați, schimbători, vorbăreți, amuzanți, foarte interesanți pentru cei din jur.

Au tendința de a da mereu explicații, indiferent că este vorba de faptele lor sau de părerile pe care le au sau despre cei care îi înconjoară. Pe de altă parte, nativii cu ascendent în Gemeni pot fi și reci, determinați de un comportament intelectual, ei fiind isteți, chiar ingenioși, părând a fi mai puțin veseli decât prima categorie și mai schimbători.

Gemeni ascendent

Sunt puțin mai severi în exprimare și în observații, acestea fiind chiar tăioase. Ambele categorii însă au tendința de a analiza și de a da un înțeles lumii care îi înconjoară și în care au luat ființă. Au o mare putere de observație și mintea activă, aceasta fiind adesea în competiție, găsind mereu ceva amuzant sau inteligent să spună. Au tendințe mari de a devia de la un subiect la altul, cauza principală fiind curiozitatea și dorința de a ști, de a exprima și de a se exprima, concentrându-se doar foarte puțin asupra a ceea ce fac.

Atunci când sunt copii, nativii cu ascendent în Gemeni vor fi catalogați asemenea unor intelectuali, mereu curioși, chiar bizari în felul lor de a fi, majoritatea celor din jur fiind de părere că le lipsește sau că le-a lipsit afecțiunea. În relațiile de cuplu, nativii cu ascendent în Gemeni vor vrea mereu spațiu și libertate, punând mare preț pe dezbaterile pe plan intelectual și mixtura de idei, prin care se organizează și schimburi. Doresc libertate, fiind capabili să o și ofere în același timp.

Aspectul fizic al unui nativ cu ascendent în Gemeni se concretizează printr-un trup subțire, sunt de regulă înalți, drepti, sprinteni, mersul lor este rapid, degetele și brațele lungi, au trăsături fine iar bărbia, nasul, fața sunt lungi, au trăsături în general sanguine, ochii de culoare cenușie către căprui, părul destul de închis la culoare, de regulă castaniu.

Ascendentul în Gemeni oferă o curiozitate nesfârșită și o sete de a învăța și comunica. Dar, pentru a avea o înțelegere completă a influenței Gemenilor asupra personalității unei persoane, este esențial să înțelegem energia fundamentală a semnului Gemeni în sine.

Acest semn de aer vibrant, guvernat de Mercur, se concentrează pe comunicare, adaptabilitate și explorare mentală. Dacă ești curios să descoperi mai multe despre esența pură a zodiei Gemeni, poți citi aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.