Interpretare vis în care apare „a spăla”

1
47040
Interpretare vis in care apare a spala

Atunci când visezi că speli înseamnă că ai prietenii sinceri, relații stabile și sigure. Dacă visezi că îți speli corpul înseamnă că vei reuși să scapi de o serie de acuzații. Dacă visezi că speli cu săpun înseamnă că alegi căi necinstite.

Dacă visezi că speli chiloții înseamnă că vei avea un proiect de succes și profitabil, iar atunci când visezi că speli dușumeaua înseamnă că mintea ta este limpede și senină și te va ajuta să faci tot ce îți propui.

Spălarea în vis poate reprezenta un act de curățire sau un ritual de purificare. Poate sugera că încerci să îți clătești gândurile sau sentimentele negative, sau că dorești să începi de la zero într-o anumită situație din viața ta.

E interesant cum simplul act al spălării poate avea atâtea semnificații diferite. La fel ca în momentul când, în vis, vezi spumă – un alt element legat de apă și purificare – și te gândești la conexiunile sale simbolice.

spalat

Dacă visezi că te speli în apă de mare înseamnă că vei avea bogății, sănătate și libertate.

Dacă visezi că speli o haină înseamnă că vei avea parte de foarte multe eliberări ale sufletului, îți vei lăsa poverile deoparte, vei rezolva conflicte, vei avea parte de sănătate, siguranță financiară și iubire.

Atunci când visezi o fată care se spală înseamnă că vei avea parte de o scurtă tristețe, dar vei întâlni un prieten care te ajută sincer.

Dacă visezi că speli ceva în casă înseamnă că ai o sănătate bună, iar dacă visezi că te speli în lighean înseamnă că ai sentimente foarte mari pentru o persoană de sex opus.

Atunci când visezi că te speli într-un lighean mare și frumos înseamnă că porți iubire cuiva și ești iubit la rândul tău.

Dacă visezi că speli o lenjerie de pat înseamnă că ai secrete sexuale, iar atunci când visezi că speli oale înseamnă că ai greutăți în familie.

Citește și:  Interpretare vis în care apare un canal

Când visezi că te speli pe cap înseamnă că vei avea parte de bucurii. Dacă te speli pe corp în vis înseamnă că ai un prieten cinstit pe care te poți baza, iar dacă visezi că îți speli fața cu săpun înseamnă că te cai pentru ce ai făcut rău în viață.

Dacă visezi că te speli pe mâini înseamnă că vei avea surprize plăcute și vei scăpa de griji. În schimb, dacă te speli în vis pe o singură mână înseamnă că nu acorzi ajutorul solicitat de alte persoane și este foarte rău.

Dacă visezi că te speli pe picioare în apa mării înseamnă că vei avea fapte deosebite care îi bucură pe cei din jur, iar dacă visezi că speli ceva cu peria înseamnă că vei avea parte de dificultăți.

masina spalata

Atunci când îți speli picioarele în apa curată înseamnă că vei reuși să scapi de multe greutăți, iar copiii tăi vor fi sănătoși, deși este posibil să fii pedepsit și pentru o faptă pe care ai făcut-o în trecut. Dacă visezi că speli podeaua înseamnă că vei trăi o mică dezamăgire, iar dacă visezi că speli haine de femeie înseamnă că vei fi promovat la locul de muncă.

Atunci când visezi că speli o tigaie înseamnă că ești pe punctul de a te revolta împotriva unei situații imposibile prin care nu poți trece.

Dacă visezi că te speli înseamnă că vei avea parte de fericire și bucurie, iar dacă visezi că te speli în urechi înseamnă că vei debuta într-o relație foarte fericită și profitabilă.

Când visezi că speli un șort înseamnă că se anunță o nouă dragoste în viața ta.

1 COMENTARIU

  1. Am visat ca spalam o tigaie care avea marginile indoite in interior si sub partea indoita era panza, spalam acea tigaie intr’un lighian, ce poate insemna?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.