Interpretare vis în care apare o digestie

0
178
Interpretare vis in care apare o Digestie

Interpretarea viselor în care apare o digestie normală înseamnă că lucrurile în viața ta merg conform planurilor pe care ți le-ai făcut și nu vei întâmpina probleme. Însă, dacă visezi că ai parte de o indigestie, înseamnă că vei avea în curând o neplăcere; cineva îți va face o surpriză neplăcută.

Dacă visezi că digeri ceva greu, înseamnă că nu te vei obișnui cu un anumit stil nou adoptat la locul de muncă în viața de zi cu zi, sau că nu accepți prea bine o schimbare care intervine în viața ta.

În plus, tot aici putem să ne referim și la o persoană anume, putându-ne raporta la faptul că îți vine greu să accepți ceea ce face sau gândește persoana respectivă. Dacă visezi că ai o indigestie, se mai poate pune și că vei suferi de o boală de stomac, însă această variantă apare mult mai rar; visul nefiind unul tocmai premonitoriu.

stomac

În majoritatea cazurilor, nu se pune problema digestiei, ci a indigestiei, aceasta fiind mult mai sugestivă. Dar putem să ne raportăm și la primul caz ca fiind o interpretare psihologică. Deci, digestia mai arată și că ești o persoană mult prea permisivă, îi lași pe cei din jur să facă ce vor cu tine și nu iei măsuri, nu te exprimi, nu arăți ce simți sau ce vrei să faci.

Citește și:  Interpretare vis în care apare lapte

Visele în care apare procesul de digestie pot simboliza modul în care procesăm emoții sau situații din viața reală. Asemenea digestiei fizice, digestia în vis poate reprezenta capacitatea noastră de a asimila și de a integra noi experiențe sau informații. Aceste vise pot indica și nevoia de a ‘digera’ anumite aspecte ale vieții personale, fie că este vorba de relații, decizii sau schimbări recente.

De asemenea, este interesant să examinăm cum visele legate de digestie se conectează cu alte simboluri corporale, precum apariția burtii în vise, care poate avea propriile sale semnificații și conotații.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.