Interpretarea viselor în care apare amigdalita

0
1055
Interpretarea viselor in care apare amigdalita

Atunci când visezi că ai amigdalită înseamnă că ceva nu-ți convine, parcă ceva ți s-a pus în gât, știi că un anumit lucru nu este tocmai în ordine.

Pe de altă parte, se poate spune și că într-o relație, poate la locul de muncă, poate acasă, cu familia, nu merge bine, este subredă, deoarece a stagnat la un moment dat și nimeni nu-și dă seama ce trebuie să repare.

Amigdalita mai poate sugera și faptul că e posibil să ai o boală pe care o vei descoperi numai după ce aceasta va recidiva.

De regulă, însă, amigdalita se referă la un impas, la ceva care ți s-a oprit în gât, nu îți dă pace, nu te lasă să respiri și nici să înaintezi.

Amigdalita din vis mai poate sugera și faptul că trebuie să treci de un hop ca să ajungi undeva mai sus, însă pentru asta va trebui să suferi puțin, să te chinui și să te lupți.

În altă ordine de idei, se mai spune că atunci când visezi că ai amigdalită înseamnă că vrei să spui ceva și nu ai curaj, ceva te reține, poate ți-e jenă sau nu ești sigur pe tine.

Citește și:  Interpretare vis în care apari adormit

Amigdalita într-un vis poate simboliza probleme de comunicare, sentimente reprimate sau chiar probleme de sănătate care necesită atenție. De exemplu, visul în care suferi de amigdalită ar putea indica dificultăți în exprimarea emoțiilor sau opiniilor tale. Acesta ar putea sugera, de asemenea, că te simți sufocat sau împiedicat în a-ți exprima adevăratele sentimente.

Pe de altă parte, un vis cu amigdalită poate reflecta anxietate legată de sănătate sau o preocupare pentru bunăstarea ta fizică. De asemenea, poate simboliza nevoia de a purifica sau de a elibera ceva din viața ta care te face să te simți „îmbolnăvit”. Este important să luăm în considerare contextul și sentimentele asociate cu amigdalita în vis pentru a înțelege mai bine mesajele subconștiente și modul în care acestea se leagă de viața ta reală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.