Interpretare vis în care apare o balegă

0
8897
Interpretare vis in care apare o balega

Atunci când visați o balegă, înseamnă că veți avea parte de o serie de activități care vă înjosesc, vă umilesc, însă care pot duce la succes și reușite în cele din urmă.

Balega din vis poate fi și un compromis pe care îl faceți și va fi folositor, concesii, sacrificii necesare care însă vor trece, iar apoi vor fi de profit.

Dacă visați un morman întreg de balegă, înseamnă că aveți nevoie de încurajări; veți avea și stimulente, speranțe, planuri de viitor împlinite.

Dacă visați că un animal face o balegă, înseamnă că vă doriți să vă implicați într-un proiect de proporții, să ieșiți în evidență.

Dacă în vis mergeți și dați de o balegă cu piciorul, înseamnă că vă așteaptă supărări, necazuri, surprize neplăcute; iar dacă vă murdăriți cu balegă, înseamnă că veți avea mici câștiguri, realizări minore, veți veni cu soluții bune de moment, însă care pe alții îi pot face să sufere sau pe care aceștia le văd ca fiind ridicole.

balega

Dacă în vis folosiți balega la ceva, înseamnă că aveți mari planuri de viitor, munciți, depuneți eforturi, faceți pregătiri pentru ceva și aveți speranțe.

Citește și:  Interpretare vis în care te zgârie pisica

Atunci când visați balegă, se spune de regulă că veți avea un mare noroc, mai ales dacă sunteți murdar pe haine sau pe mâini; reprezintă un câștig financiar enorm, neașteptat.

Însă, dacă balega este mică, înseamnă că veți reuși să aveți niște lucruri ieftine în viață, le veți dobândi ușor, dar vor fi de scurtă durată.

Dacă balega este visată însă de cei bogați, înseamnă că aceștia vor avea ghinion. Balega uscată însă reprezintă o viață în general bună, un trai nici prea extravagant, nici modest.

Este curios faptul că în multe culturi, balega este considerată un simbol al prosperității și al bunăstării. De asemenea, poate reprezenta un element nedorit pe care încerci să îl elimini din viața ta.

Dacă vrei să afli mai multe despre această temă, și despre procesul de a curăța un grajd de balegar într-un vis, poți găsi informații utile aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.