Interpretare vis în care vezi un clovn

0
8

Visul în care vezi un clovn fericit înseamnă că ești mulțimit de viața ta acum, sau îți vei îmbunătăți viața în viitorul apropiat. Clovnul amintește de perioada de copilărie și arată dorința de a menține aceeași esență a vieții, fără griji, de atunci.

Un clovn în vis simbolizează o frică irațională, poate transmite anumite mesaje profunde din subconștient. Dacă în vis vezi un clovn care râde, asta înseamnă că un om din viața ta te va trăda, iar asta poate fi chiar un prieten fals. Visul te atenționează să fii mai atent la oamenii din viața ta, mai ales atunci când vine vorba despre viața ta profesională, unde repercursiunile pot fi mai mari.

A te lupta cu un clovn în vis semnifică faptul că ai realizat anumite lucruri importante în viață; visul arată însă ca asta trezește multă învidie în jur, mai ales din partea oamenilor străini care au o serie de frustrări în viață. Acest vis te avertizează să nu ai încredere totală în colegii de muncă, sau în anumiți prieteni care nu sunt chiar apropiați.

Visul în care apare un clovn poate avea multiple interpretări, variind de la frica de ridicolizare și mascarea emoțiilor, până la bucuria pură și nevinovată a copilăriei. Clovnii, fiind personaje complexe ce pot evoca atât râsul cât și teama, adesea reflectă dualitatea emoțiilor noastre sau situații de viață în care ne simțim nesiguri de cum ar trebui să reacționăm.

Dacă clovnul din visul tău te face să te simți fericit și relaxat, acesta poate simboliza nevoia de a elibera stresul și de a te reconecta cu partea ta jucăușă. Pe de altă parte, dacă clovnul te intimidează sau îți provoacă teamă, ar putea fi un semn al anxietăților tale interioare sau al temerii de a fi judecat de ceilalți.

Visele în care vezi un clovn se interpretează și astfel:

  • Dacă în vis vezi un clovn care plânge, asta este un semn de confuzie, de tristețe, furie și alte sentimente negative de care poți avea parte la un moment dat. Acest vis prezice și probleme pe plan profesional, cum ar fi de pildă pierderea unui loc de muncă sau o posibilă penalizare.
  • A visa un nas de clovn arată că vei avea parte de schimbări în viață și trebuie să fii atent să eviți anumite situații negative ori dificultăți.
  • Un costum de clovn în vis semnifică că ești deja sufocat de anumite situații din viață, pentru că faci lucruri pe care nu le dorești.
  • Dacă visezi că te-ai îmbrăcat în costum de clovn, înseamnă că îți lipsește emoția și umorul din viața ta de zi cu zi. Visul arată că îți pierzi bucuria, din cauza unor griji inutile, situații variate, legate de serviciu sau de familie.
  • Un clovn trist în vis semnifică faptul că nu ai grijă de tine, că ai anumite probleme pe care nu vrei să le împărtășești cu nimeni.
  • Machiajul de clovn în vis indică faptul că nu deții controlul asupra vieții tale și vrei aprobări pentru lucrurile pe care nu le stăpânești, sau pe care nu le poți face într-un mod corect.
  • A vedea un clovn în vis, care nu interacționează cu tine, arată că iei viața în serios dar într-un mod calm, fără a te stresa și ai capacitatea de a depăși problemele ce apar în calea ta.
  • Dacă în vis vorbești un clovn este semn că te minți, nu ești deloc sincer cu tine, acționezi fără să analizezi foarte bine situațiile de care ai parte.
Citește și:  Interpretare vis în care apare kilogram

Dacă în vis vezi un clovn rău, înseamnă că vor urma vremuri grele și trebuie să fie curajos, să le faci față. Dacă în vis vezi un clovn foarte furios, este posibil ca lucrurile din viața ta să nu se întâmple așa cum ți-ai imaginat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.