Interpretare vis în care aluneci sau cazi

0
51

Căderea într-un vis arată de fapt nesiguranța visătorului cu privire la ceva anume. Dacă în vis căderea în abis se transformă într-un zbor, asta prezice o depășire favorabilă a intrigii. Căderea de la înălțime în vis este semn de eșec, vei pierde statulul, onoarea.

Căderea în apă, în vis, înseamnă depresie, anxietate sau nesiguranță. Aceste stări neplăcute pot fi legate de o relație sau de o situație rea de la locul de muncă. Căderea în mare prezice faptul că speranțele tale nu se vor împlini, sau că victoria este departe. Căderea în mlaștină prezice plictiseală, iar căderea în lac semnifică boală de lungă durată.  Căderea în râu arată că aștepți o reevaluare a situației și a valorilor. Căderea într-o băltoacă este semn al unei experiențe incomode.

Căderea de la înălțime este semn de insultă din partea cuiva.

Dacă ai visat că ai căzut cu fața la pământ, asta înseamnă că trebuie să te gândești la starea ta de bine, sau poate că este timpul să-ți schimbi dieta cu una mai sănătoasă. Dacă în vis ai căzut în noroi, asta este semn de dezamăgire. Visul te atenționează că trebuie să te bazezi doar pe tine însuți, că în general oamenii nu se ridică la nivelul așteptărilor tale.

Dacă aluneci sau cazi în vis înseamnă că vei avea parte de experiențe negative, ce vor duce la un declin social. Dacă în vis cazi în timp ce mergi, este semn că vei întâmpina dificultăți în viața ta, dar le vei depăși.

Visurile în care aluneci sau cazi pot fi interpretate ca simboluri ale fricilor și anxietăților din viața reală, reflectând adesea sentimente de insecuritate sau pierdere a controlului. Alunecarea în vis poate sugera că te simți pe teren nesigur într-o anumită situație din viața ta de trezire, simțind că îți pierzi aderența la realitate sau la stabilitate. Căderea, pe de altă parte, poate indica teama de eșec sau de a nu îndeplini așteptările, fie ale tale, fie ale altora.

Citește și:  Interpretare vis în care vezi haină de ploaie

Alte interpretări ale viselor în care cazi:

  • Dacă în vis cazi de pe scări, înseamnă daune sociale și discuții neplăcute.
  • Dacă un copil a visat că a căzut, asta prezice creșterea și dezvoltarea conștiinței lui.
  • Dacă în vis ai căzut de la înâlțime mare și ai fost îngrozit, asta poate fi un avertisment că vei avea sarcini dificile, uneori imposibil de îndeplinit.
  • Visul în care vezi un bărbat care a căzut de pe o clădire sau de pe munte, înseamnă că eviți compania unor persoane care sunt dificile, dar ar trebui să le tratezi cu prietenie, pentru că așa atitudinea lor se va schimba semnificativ.
  • Dacă în vis cazi într-o groapă, vei avea parte de nefericire, greu de depășit.
  • Dacă visezi că ai căzut în subsol, asta poate fi un semn de boală grea.
  • Visul în care vezi o persoană care cade, asta arată că vei avea un eșec, pe care totuși îl poți evita dacă ești precaut și îți iei măsurile necesare din timp.
  • Dacă o persoană bolnavă are un vis în care cade de la înălțime dar nu a pățit nimic, este semn că se va vindeca în curând.
  • Dacă ai visat cum pici într-o fântână, asta simbolizează cunoașterea ta profundă, dar poate fi și un semn de boală lungă.
  • Dacă în vis ai căzut dintr-un turn, acest vis prezice dezamăgire de propria persoană.

Căderea de la înălțime în vis este semn de necaz și boală. Dacă în vis urci și ajungi la înâlțime, indiferent dacă mai cazi și ai și obstacole, însemnă bunăstare materială, succes.

Dacă în vis ai căzut și nu te-ai putut ridica din cădere, asta arată că vei avea necazuri în viitorul apropiat.

Dacă în vis vezi un copil care a căzut într-o groapă, asta arată că vei avea necazuri din cauza unui copil obraznic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.