Interpretare vis în care vezi perdele la ferestre

0
1045

Despre perdele se spune că simbolizează misterul, magia, secretul. În general, aceste vise sunt osociate cu bârfele, mai ales în cazul persoanelor căsătorite. Visele în care speli sau calci perdele, arată că vei avea parte de noi încercări și vei reuși să pui capăt bârfelor, restabilindu-ți reputația.

Visele în care vinzi perdelele sunt semn de schimbare în viața personală.

Contează și culoarea perdelelor. De exemplu:

  • Dacă perdelele din vis sunt negre, asta prezice o slujbă de pomenire.
  • Dacă perdelele sunt verzi, visul prezice fericirea în familie.
  • Dacă pe perdele sunt muște, înseamnă că reputația persoanei care are acest vis va fi pătată.
  • Perdelele albastre sunt semn de loialitate din partea persoanei iubite.
  • Perdelele maro în vis simbolizează lăcomia.
  • Dacă perdelele sunt roșii, este semn de întâlnire scurtă cu o persoană necunoscută. Perdelele roșii semnifică și participarea la concursuri creative, siguranță și reușită.

Dacă o fată visează cum face perdele, este semn că va avea un bărbat iubitor.

Dacă în vis cusutul perdelelor este scump, înseamnă că ea va trebui să fie atentă la acest bărbat, pentru că el este un om fals și oportunist.

Alte interpretări ale viselor în care vezi perdele:

  • Visul cu perdele la ferestre închise prezice că îți dorești să eviți un prieten, care a apărut recent în viața ta, deoarece nu îți inspiră încredere.
  • Dacă visezi perdele în noapte, este semn de oaspeți neașteptați, care vor cauza disconfort și îngrijorare.
  • Visul în care tragi perdeaua de la fereastră, înseamnă că vrei să repari o relație veche, cu o persoană care se gândea la despărțire. Relația a devenit plictisitoare și stresantă, pentru că problemele nu s-au rezolvat.
  • Dacă visezi că ai dat perdeaua într-o parte și ai deschis fereastra, înseamnă că vrei să împărtășești ceva cu prietenii, ceva ce nu ai reușit să faci înainte, din cauza fricii sau a neînțelegerilor.
  • Dacă o fată visează că a cumpărat perdele de la magazin, înseamnă că va afla ceva despre situația financiară a familiei sale, care va avea un rol în restabilirea reputației căsătoriei sale cu omul iubit.
  • Perdelele groase la ferestre simbolizează un secret foarte important. În acest caz, dacă apar probleme, este bine să te sfătuiești cu un om înțelept, să mergi la preot, sau să ceri părerea tatălui sau a celor din familie.
  • Dacă visezi că schimbi perdelele de la ferestre, este semn că vei iubi pe altcineva. Visul prezice și bârfe legate de schimbarea partenerului.
Citește și:  Interpretare vis în care vezi chefir

Dincolo de funcția lor evidentă de a crea intimitate sau de a proteja spațiul personal, perdelele din vis pot sugera și nevoia de a ne regândi relația cu cei din jur. Un detaliu interesant este materialul din care sunt făcute perdelele; acesta poate indica nivelul de vulnerabilitate sau de rezervă pe care îl simți.

Dacă te-ai gândit vreodată la simbolismul mai elaborat al unor elemente similare, cum ar fi baldachinul, acest articol te poate ajuta să îți lărgești perspectiva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.