Interpretare vis în care cineva își bate joc de tine pe facebook

0
1283
Interpretare vis in care cineva isi bate joc de tine pe facebook

Interpretarea viselor în care cineva își bate joc de tine pe Facebook are legătură cu nevoia de a ține legătura cu cineva care te neglijează sau posibilitatea de a te ridiculiza încercând să-ți scoți în evidență faptele.

Dacă visezi că cineva te ridiculizează sau își bate joc de tine pe Facebook, semnifică pericolul de a părea ridicol(ă) în dorința de a te lăuda de unul singur – una singură. Vrei să-ți scoți în evidență talentele sau rezultatele în fața cuiva care poate să nu fie interesat(ă) deloc de ceea ce te privește.

Visul în care cineva își bate joc de tine pe Facebook poate reflecta temerile și insecuritățile tale legate de modul în care ești perceput în mediul online și de relațiile sociale. Acest scenariu în vis poate simboliza anxietatea față de judecata celorlalți și o luptă internă cu stima de sine. De asemenea, poate sugera o preocupare față de imaginea ta publică și modul în care aceasta este influențată de rețelele sociale.

glume pe facebook

Dacă visezi o asemenea scenă, s-ar putea ca în realitate să simți nevoia stringentă de a menține relațiile pe care le ai cu cineva, te temi că ai să le pierzi din anumite motive, iar această stare de lucruri te va împinge la acțiuni disperate, care altor persoane este posibil să li se pară destul de amuzante.

Visul în care cineva își bate joc de tine pe Facebook poate să semnifice în realitate că cineva ia în râs prietenia ta, dorința ta de a te atașa de cineva creează o notă discordantă cu părerile generale sau cu părerea persoanei în cauză.

În unele interpretări din Extremul Orient se spune că bătaia de joc în vis reprezintă laude sau confirmări, așadar, a visa că cineva își bate joc de tine pe Facebook poate, la un moment dat, să fie un semn că vei primi niște laude de la cineva, poate chiar de la persoana care te batjocorește în vis, te va anunța că este posibilă o legătură sau o anumită înțelegere pe care o aștepți de mult timp.

Citește și:  Interpretare vis în care nu mai ai acces la facebook

Totodată, aceeași scenă mai poate să simbolizeze și un accept la o prietenie, o să urmeze o confirmare din partea cuiva care o să te bucure mult.

Dacă în vis recunoști persoana, atunci o să ai o surpriză din partea ei.

Facebook în vis simbolizează și o aducere aminte, e ca și cum ar trebui să îți reamintești de cineva sau de ceva, probabil este timpul să mai ieși în realitate și să lași calculatorul în pace, se poate că ai mai mult de câștigat dacă mergi în realitate și te întâlnești cu cineva decât să stai să palavragești pe internet.

cineva isi bate joc de tine

Alteori, un asemenea vis îți aduce aminte de cineva pe care nu ai mai căutat de mult timp, iar acea persoană te vorbește în fața altora. Dacă nu cunoști personajul care te batjocorește pe Facebook, atunci s-ar putea ca să intri într-o relație care se va dovedi a fi una dezastruoasă.

La fel se pune problema și în cazul unei afaceri împreună cu alta persoană pe care o cunoști destul de puțin și care o să-ți producă mari păreri de rău.

Visul în care intri pe Facebook și o persoană își bate joc de tine semnifică, în alte circumstanțe, dorul după cineva de care îți simți lipsa și care te neglijează intenționat. De asemenea, mai poate să anunțe și o veste de bine din partea acelei persoane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.