Interpretare vis in care esti dus la inchisoare de prieteni si familie

0
1688
Interpretare vis in care esti dus la inchisoare de prieteni si familie

Interpretarea visului in care esti dus la inchisoare de prieteni si familie are o paleta larga de sensuri dar in primul si in primul rand face referire la o stare generala de fapt, si anume ca te simti inchistat intr-un mediu ostil, esti prizonier fara voie intr-o ipostaza in care nu prea ai ce sa faci.

Simbolizeaza neputinta ta de a schimba ceva in stadiul actual in care te afli. Un astfel de vis nu e un motiv de bucurie de fel, pentru cel (cea) care il viseaza reprezinta mai degraba un semnal de alarma care este in directa legatura cu felul in care se simte. Poate sa fie consecinta unui intreg concurs de conjuncturi si imprejurari, poate sa fie rezultatul brusc al unei actiuni, pot sa fie si alte elemente din realitate insa cert este faptul ca ceva nu este deloc in regula.

Acest vis simbolizeaza frustrarea extrema, inhibarea la maximum a unei persoane (de regula cel care viseaza) si necesita masuri drastice pentru a iesi dintr-o dilema. Visul acesta mai reprezinta si restrictiile impuse de cineva, arata o stare de inchistare mentala, o stare biologica nesanatoasa ori o limitare de actiune din cauze materiale.

Daca esti dus la inchisoare de propria familie inseamna ca ai neintelegeri si neajunsuri care au la baza anumite limitari impuse pe plan familial, nu poti sa te casatoresti cu cineva anume din cauza ca familia ta nu accepta, se poate prea bine sa nu poti sa mergi unde vrei tu tot din cauza restrictiilor impuse de unii membri ai familiei.

la inchisoare

Daca sentimentul pe care il simti in vis este de frustrare si panica atunci ar fi bine sa incerci sa iti gasesti un loc separat unde sa locuiesti deoarece situatia actuala nu se va ameliora ci dimpotriva. In cazul in care te vezi dus la inchisoare de catre prieteni simbolizeaza in general cam acelasi lucru, si anume ca actiunile tale sunt limitate de actiunile ori vointele opuse ale unor prieteni apropiati.

Citește și:  Luna în relație cu Jupiter

Este foarte important cine sunt prietenii aparuti in vis deoarece de acolo se va deduce exact ceea ce subconstientul incearca sa iti transmita prin intermediul simbolurilor. Daca eventual vezi o cunostinta sau un prieten doctor atunci exista o sansa foarte mare ca tu sa ai o afectiune pe care inca nu ai descoperito si care in viitor sa te impiedice la indeplinirea anumitor sarcini ori a unor teluri in viata.

In situatia asta este indicat sa consulti un medic pentru un control mai amanuntit. In cazul in care iti apare, de exemplu o cunostinta care este avocat, atunci s-ar putea sa ai probleme cu legea intr-un viitor mai mult sau mai putin indepartat. La fel de bine se poate sa fie si un prieten sau o cunostinta care sa aiba alta meserie, de exemplu din domeniul bancar, si atunci este un semnal referitor la bani, la imprumuturi.

Daca ai datorii de dat cuiva si nu poti din cauza salariului mic ori din cauza ca ai alte obligatii acest vis este mesajul perfect pentru a te impulsiona in gasirea unei surse suplimentare pentru bugetul tau.

Daca iti apare o prietena sau o fata (femeie) care te duce la inchisoare e un semn de dependenta afectiva fata de cineva, un sentiment apasator, poate niste regrete fata de cineva sau poate ai avut un comportament nedrept fata de cineva care tinea foarte mult la tine. In orice situatie, acest vis este unul care trebuie luat in seama si sa incerci sa scapi de sentimente apasatoare, de obsesii, alte ganduri negative si sa le depasesti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.