Interpretare vis în care cineva drag e un zombi și ești nevoit să îl elimini

0
1273
Interpretare vis in care cineva drag e un zombi si esti nevoit sa il elimini

Interpretarea viselor în care cineva drag este un zombi și ești nevoit să-l elimini reflectă o influență negativă din partea cuiva apropiat pe care o percepi ca fiind vătămătoare și încercarea de a o elimina.

Visul în care cineva drag este un zombie și ești nevoit să îl elimini poate fi extrem de tulburător, dar adesea simbolizează necesitatea de a înfrunta și de a elibera emoții sau aspecte toxice din relațiile personale. Acest vis poate reflecta lupta internă de a accepta schimbări dificile sau de a renunța la ceva ce ții la suflet, dar care nu mai este benefic pentru tine. De asemenea, poate sugera nevoia de a te confrunta cu probleme nerezolvate sau cu sentimente de vinovăție legate de o persoană dragă.

Dacă visezi că o persoană dragă ție este un zombi și încerci să elimini cumva acea persoană, ilustrează o încercare de a delimita spațiul energetic sau material pe care îl consideri a fi încălcat de cineva cunoscut.

În alte cazuri, a visa că cineva apropiat este zombi și încerci să-l elimini poate să aibă legătură cu acea persoană apropiată care în realitate s-a dezis de tine și nu îți răspunde la sentimente. Încerci să te rupi și tu la rândul tău de o persoană care te-a abandonat din punct de vedere emoțional, și-a rupt atașamentul față de tine și acum încerci să faci și tu la fel.

Visul referitor la zombi simbolizează în multe tradiții revenirea celor „morți” sau legătura cu persoane decedate care nu și-au săvârșit în timpul vieții destinul sau misiunea.

Dacă îți apare o persoană pe care o cunoști și este zombi, s-ar putea să aibă anumite probleme nerezolvate în legătură cu tine pe care tu le detești sau nu vrei să auzi de ele. Ar fi bine să vezi ce are de împărtășit cu tine persoana pe care o visezi, în cazul în care o cunoști, căci de acolo ar putea să răsară și răspunsul la vis.

Citește și:  Interpretare vis în care ești într-o tabără

omori zombii

Poate că în viața reală te subjugă sentimental sau te sufocă cu atâta atenție pe care o consideri falsă. O persoană pe care o cunoști bine și îți este dragă s-ar putea să o percepi la nivelul subconștientului altfel.

Visul poate să facă referire și la un mesaj din partea cuiva drag care nu o să-ți placă deloc. O să încerci să te detasezi de o problemă spusă de o persoană apropiată sau dragă ție. Nu o să-ți convină deloc ipostaza în care o să te pună cineva și mental o să faci tot posibilul să te rupi de acea realitate inevitabilă.

Dacă visezi că perechea ta este zombi și încerci să o (il) elimini, atunci există posibilitatea ca în realitate să nu mai vezi nimic „viu” sau vibrant în relația ta, și totul să decurgă doar în virtutea legilor instinctuale, și vei încerca să rupi acea relație.

Visul în care mama ta este zombi și vrei să o elimini denotă în viața reală frustrări în familie, neînțelegeri și lipsa raporturilor naturale, lipsa afecțiunii normale. Vrei să restabilești o stare anterioară sau nu mai vrei să te simți folosit (ă).

În alte cazuri, visul semnifică nevoia de a fi liber (ă) de niște restricții emoționale impuse conștient sau nu de o persoană dragă. Se poate ca în realitate cineva din anturajul tău, din cercul de prieteni sau prietene, să aibă un simț al proprietății destul de accentuat care se răsfrânge negativ și asupra ta, limitându-ți mult din libertatea de acțiune, astfel că vei încerca să pui capăt unei astfel de situații incomode.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.