Interpretare vis în care apar castraveti

0
28876
Interpretare vis in care apar castraveti

Atunci când visezi castraveți înseamnă că vei avea musafiri pe care nu îi aștepți, care îți aduc însă noutăți foarte bune, ce te vor bucura. Însă, atunci când castraveții apar în visele femeilor, aceștia simbolizează de fapt dorința sexuală.

În lumea viselor, castraveții pot avea diverse semnificații. Aceste legume crocante, asociate adesea cu sănătatea și vitalitatea, pot fi un simbol al prosperității sau chiar al reînnoirii. De exemplu, un castravete verde și proaspăt văzut în vis poate sugera că ești pe cale să experimentezi o creștere sau o oportunitate nouă în viața ta.

Pe de altă parte, un castravete măcinat sau stricat poate indica o oportunitate pierdută sau nevoia de a renunța la ceva care nu mai servește scopului tău. Important este să ții cont de contextul în care apare castravetele în vis și de starea ta emoțională legată de el.

Se spune că dacă mustigi în vis dintr-un castravete acru înseamnă că în realitate trebuie să rezolvi o problemă cât mai urgentă. Dacă visezi că plantezi castraveți înseamnă că vei avea foarte mult de așteptat până când vei cunoaște succesul, sau dacă în vis recoltezi castraveți înseamnă că păstrezi numai pentru tine ceea ce este mai bun. Trebuie să consultați și simbolul pentru „legume”.

castraveti

Interpretările viselor în care apar castraveți diferă și în funcție de celelalte simboluri, iar aici mai putem adăuga și faptul că pot prevesti o boală de proporții pentru cel care visează sau pentru cineva foarte apropiat lui, o viață plină de greutăți și surprize neplăcute.

Dacă visați că aveți foarte mulți castraveți în casă înseamnă că veți avea o familie numeroasă, iar castraveții frumoși din vis reprezintă știrile bune pe care le veți afla în curând. Pe de altă parte, trebuie să ținem seama și de faptul că aceste legume mai prevestesc și faptul că aveți o sănătate de fier, nu veți avea probleme de niciun fel.

Citește și:  Interpretare vis în care apar biscuiți

Atunci când visați că mâncați castraveți înseamnă că toate așteptările pe care le aveți vor fi zadarnice, iar dacă visați că îi spălați înseamnă că veți primi vizite plăcute care vă vor bucura cu noutăți frumoase.

În cazul în care visați că tăiați castraveți înseamnă că în curând veți avea o serie de ghinioane, ar trebui să vă feriți și să vă protejați familia. Castraveții foarte mulți din vis vă avertizează și asupra faptului că vi se va umple casa de oameni, fără să vă așteptați.

În cazul în care visați că pregătiți castraveți, faceți o salată sau îi puneți la murat, înseamnă că trebuie să fiți mai prudenți, să nu comiteți greșeli la serviciu, deoarece vă vor costa foarte mult, trebuie să fiți mai precauți cu ceea ce spuneți, să ascultați ordinele superiorilor, chiar dacă acestea nu sunt tocmai cele potrivite.

castraveter

În cazul în care visați că mâncați castraveți cruzi aceștia prevestesc de regulă moartea unei cunoștințe foarte dragi.

Se mai spune că dacă visați un castravete foarte copt, cu cât acesta este mai copt, cu atât veți avea un viitor mai frumos, întâmplări foarte plăcute în viață și numai bucurii.

Pe de altă parte, tradiția românească explică visul în care apar castraveți foarte mici și cruzi ca fiind un vis de rău augur, referindu-se mai mult la faptul că veți duce o viață neplăcută, plină de griji, de probleme și necazurile nu vor trece oricât de mult v-ați ruga.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.