Interpretare vis în care vezi prăpastie adâncă

3
13589
Interpretare vis in care vezi prapastie adanca

Interpretarea viselor în care vezi prăpastie adâncă se referă la situații în care treci pe lângă anumite pericole, în general la primejdii aflate în apropierea ta.

Visul în care vezi o prăpastie sugerează uneori posibilitatea reală de a eșua într-o afacere personală sau în altă inițiativă.

Dacă visezi că treci exact pe lângă o prăpastie adâncă și te apucă amețeala, atunci este posibil ca în realitate să scapi miraculos de o situație foarte grea. Este ca și cum ți-ar da norocul peste tine, nu-ți va veni să crezi că ai scăpat de ceva foarte nociv.

prapastie

În cazul în care te ocupi cu afaceri, visul ilustrează pericolul de a avea mari pierderi. Este un semn că afacerile îți sunt puse în primejdie de anumite persoane răuvoitoare sau de situații extrem de potrivnice.

În situația în care vezi o prăpastie, poate să însemne că în realitate o să ai și diferențe de opinii cu cineva, cu o persoană apropiată sau cu cineva de la locul de muncă ori într-o relație amoroasă.

S-ar putea ca în viitorul apropiat să nu mai poți înainta cu o treabă din cauza faptului că nu o să cazi de acord cu cineva în privința modului sau tacticii adoptate. Este posibil să nu te mai înțelegi cu iubitul/iubita în legătură cu felul în care ar trebui să continue relația voastră.

Sunt, de asemenea, posibile și lipsuri în modul de comportare față de anumite persoane sau împrejurări, arată faptul că îți lipsește ceva, duci o lipsă într-un domeniu profesional sau îți lipsește spiritul de acțiune.

Dacă visezi că treci pe lângă o prăpastie, este un semn că în viața reală, la locul de muncă, sunt posibile întârzieri sau realizări defectuoase de plan. Se poate întâmpla să nu cunoști în întregime anumite aspecte ale profesiei tale, mai ai de studiat pentru a primi aprecierea celorlalți.

Citește și:  Interpretare vis în care îți vine rândul să mori și accepți situația

Dacă ai neînțelegeri pronunțate cu anumite persoane din jurul tău, este un semn că s-ar putea ca motivul real al neînțelegerilor să fie o necunoaștere exactă a dorințelor exprimate de celelalte persoane. Nu poți să te pui de acord cu ceva ce nu înțelegi, o să fie nevoie probabil de discuții mult mai ample și mai profunde pe anumite teme comune.

Dacă visezi așa ceva, mai poate să ilustreze o diferență uriașă în modul în care percepi lucrurile și starea lor reală. Există șansa unei deziluzii în acest plan, se poate ca în curând să-ți dai seama subit de faptul că nimic din ceea ce știai până acum despre cineva sau despre ceva nu este conform cu adevărul.

groapa adanca acoperita de nori

Într-o asemenea scenă, visul te anunță că în curând o să ai posibilitatea să vezi adevărata față a unei cunoștințe apropiate sau a unui prieten/prietene, sau o să se întâmple o ciudățenie și vei realiza instantaneu aproape că situația pe care erai sigur(ă) la început se dovedește a fi o înșelăciune foarte bine pusă la punct.

Din această perspectivă, visul anunță ocazii originale cu ajutorul cărora îți vei clarifica multe aspecte ale vieții ce stăteau în umbră până acum.

În cultura populară, prăpastia este deseori asociată cu concepte precum abisul, golul sau pericolul extrem. Această percepție poate influența modul în care interpretăm visul, oferindu-ne indicii despre starea noastră emoțională sau mentală actuală.

De exemplu, dacă în vis te afli la marginea prăpastiei, ar putea indica o stare de indecizie sau de rezervare în fața unei schimbări importante.

Este esențial să examinăm detaliile visului, pentru a putea înțelege în profunzime mesajele subtile pe care subconștientul nostru încearcă să ni le transmită. Dacă te interesează și alte simboluri legate de adâncime sau pericol, poți citi și despre interpretarea unui vis în care apare o groapă.

3 COMENTARII

  1. EU meaduc aminte.ceva.din vis am vista ca mea murit baietelu al inceput sa plang foarte .tare.lam pus.in.sicriu.dar dupaia vine o femeie cu un copil nou .nascut mort. Si cu altu. Viu.probabil.a avuto gemeni.dar unì din copii.a murit.la pus PE ala morte langa al meu.dar baietelu.meu.a.inviat. asa de fericita .am.fost.lam.luat.de.mana.sa.plecam.a casa.ca.nu.stiu.Unde.eram.dar.nu.eram
    Acasa.lam.luat.si.mam..dus.in.statie.sa.gasim
    O.Masina.a.venir.o.Masina.dar.sa.oprit.intro.prapastie.m’ama.dus..cu.baiatu.in.prapastie.Unde.era.Masina.dar.asa.de.adanca.era.nu.mai.puteam ESI.de.acolo.ne.chinuiam.sa.esim si Unde.era.prapastia.mai.jos
    Era.APA..era.marea.si.ne.chinuiam.sa.esim dar.simteam.cum.o.sa.cadem.in.APA.si.o.sa murim.amundoi
    Prapastia era dreapta si nu puteam urca ca alunecam inapoi.si CAM atat aici. sa oprit visul nam trezit.spunetim va rog ce inseamna visul asta

  2. Eu am visat cum un om a picat in prapaste eu am vast cum a fostt aceasta dupa ce aam picat ell ce in eamina aceasta

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.