Interpretare vis în care ești însărcinată și naști un copil

0
15367
Interpretare vis in care esti insarcinata si nasti un copil

Interpretarea viselor în care ești însărcinată și naști un copil reflectă în mare măsură împlinirea unor dorințe pe care ți le-ai pus în cap cu ceva timp în urmă.

Dacă visezi că ești însărcinată și ai dureri, este un semnal că nu se va împlini cu mare ușurință averea ta, o anumită idee pe care vrei să o pui în aplicare se va lovi de multe impedimente și obstacole din cauza împrejurărilor neprielnice.

Într-un vis, sarcina și nașterea unui copil pot avea conotații variate. Nu numai că semnificația poate varia în funcție de detaliile visului, dar și starea ta emoțională la momentul visării joacă un rol crucial. Dacă visele despre naștere te interesează, acest alt articol despre interpretarea unui vis în care apare o naștere ar putea să îți ofere și mai multe informații.

nastere

În cazul în care aștepți o veste de reușită, o admitere, un rezultat important, atunci visul simbolizează reușite în plan material sau în plan social.

În unele cazuri, a visa că ai o sarcină ilustrează și o greutate avută pe inimă sau o mustrare de conștiință care te apasă greu. În cazul acesta, visul îți arată că în curând vei scăpa de conflictele interioare, înseamnă că te vei elibera în curând de mustrările pe care le ai sau, în sfârșit, s-ar putea să scapi de o datorie mai veche.

Visul în care ești însărcinată și naști un copil mort semnifică o acțiune mai veche care are ca și rezultat un eșec. În realitate, există șansa ca o activitate sau o inițiativă începută mai demult să fie sortită eșecului.

La fel se explică și în cazul în care ți-ai fixat o dorință; este un semn de amărăciune, de neîmplinire sufletească sau de eșec după truda îndelungată.

Citește și:  Interpretare vis în care apare jos/în jos

În alte interpretări, visul în care ești însărcinată denotă vitalitate sexuală puțin exagerată, dorințe sexuale puternice pe care nu le mai poți stăpâni, arată faptul că ești aptă pentru activități intense și îndelungate.

În același caz, se mai ilustrează și o poftă neobișnuită de a avea o relație, de a „concepe”, înseamnă că dorești să îți exprimi feminitatea în cel mai atractiv și benefic mod cu putință.

A visa că ești însărcinată și naști un copil denotă un sentiment intens și profund de frustrare față de o situație incertă.

S-ar putea ca în viața reală să aștepți cu nerăbdare un răspuns la o anumită problemă ce te framântă de multă vreme; ilustrează un sentiment de anxietate datorat așteptării prea îndelungate în ideea de a se întâmpla ceva.

te pregatesti sa nasti un copil

Aștepți, probabil, să se schimbe ceva în viața reală, să intervină o schimbare a situației tale materiale sau sentimentale.

În cazul în care ești blocată la un anumit nivel și simți că nu mai poți evolua natural din diverse motive, visul te anunță că schimbarea mult așteptată va avea loc nu peste mult timp. Trebuie să ai puțină răbdare, și totul se va rezolva în favoarea ta; doar în cazul în care fătul este mort reprezintă un eșec, în rest totul conlucrează către un rezultat pozitiv.

Deși mai rară, explicația alternativă spune că visul anunță o nouă arie de activitate în viața ta, un nou domeniu în care îți vei etala abilitățile; poate să însemne un nou proiect conceput în întregime de tine. S-ar putea ca în realitate să te gândești la o nouă investiție sau un nou proiect de muncă care are la bază un model vechi funcțional.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.