Interpretare vis în care vezi că cineva chinuie un câine, o pisică sau alt animal de companie

0
1670
Interpretare vis in care vezi ca cineva chinuie un caine, o pisica sau alt animal de companie

Interpretarea viselor în care vezi că cineva chinuie un câine, o pisică sau alt animal de companie denotă o situație în care o terță persoană din viața ta are probleme serioase de natură mentală sau are un complex de inferioritate destul de accentuat și pe care îl ascunde cu greu.

Visul în care vezi că cineva chinuie un câine, o pisică sau alt animal de companie poate simboliza sentimente de neajutorare, furie și compasiune în fața suferinței. Acest tip de vis poate reflecta propria ta luptă interioară cu nedreptatea sau poate fi un semnal al subconștientului tău că trebuie să acorzi mai multă atenție emoțiilor tale neexprimate legate de abuz sau violență.

De asemenea, poate indica un sentiment de vulnerabilitate sau de nevoie de a proteja ceva inocent și neajutorat în viața ta. Reflectând la modul în care reacționezi la acest abuz în vis și la sentimentele tale față de animalul chinuit, poți obține o perspectivă mai clară asupra atitudinii tale față de violență, compasiune și protecție în viața reală.

În acest vis, nu este neapărat vorba de tine personal, dat fiind faptul că vezi pe cineva chinuind un animal poate semnifica doar că este vorba de cineva cunoscut ție. Poate să fie un membru de familie ori un prieten (prietena), o cunoștință apropiată sau, în multe cazuri, visul acesta te anunță că s-ar putea în curând să ai de-a face cu o persoană care are un complex de inferioritate foarte accentuat.

Dacă visezi că un bărbat chinuie o pisică poate să fie vorba de un prieten sau un coleg de serviciu care ori a suferit o mare dezamăgire în dragoste ori nu posedă abilități de comunicare subtilă, este o persoană prefăcută și nu prea are un set de valori bine pus la punct.

Dacă îl vezi chinuind un câine, este un semn că cineva din preajma ta are probleme în relațiile cu semenii, nu dovedește consistență în relațiile de prietenie sau amiciție, îi este greu să fie credincios unui ideal sau unei persoane apropiate. Simbolizează tipul egoist și ranchiunos care îți poartă pica chiar și după mulți ani pentru niște fleacuri.

Citește și:  Interpretare vis în care vezi porumbei

caine chinuit

S-ar putea să fie un amic de-al tău care te invidiază sau este supărat că nu îl bagi în seamă. Se mai poate să fie vorba și de un coleg sau o cunoștință cu care intri în contact zilnic și care în vremea copilăriei nu a avut parte de multă afecțiune în familie.

Dacă vei visa o persoană chinuind o pasăre, de exemplu, atunci s-ar putea să ai de-a face în curând cu cineva care denotă mult tact și calm, însă în intimitate suferă din lipsa de libertate de exprimare. S-ar putea să fie o cunoștință sau chiar un membru al familiei tale, care posedă un nivel de inteligență ridicat, însă nu a găsit o modalitate de a-și exprima originalitatea.

În același timp, poate să fie vorba și de un personaj cunoscut care are impuse restricții din partea cuiva, este o persoană manipulată și condiționată de către iubit – iubita, părinți, șefi, familie, ori este condiționată de o situație care îi reduce foarte mult posibilitățile de a se mișca liber.

În cazul în care visezi pe cineva chinuind un hamster, s-ar putea ca în preajma ta să ai pe cineva care nu are o inimă prea bună, disprețuiește greutățile săracilor și are o fire arogantă.

Dacă visezi pe cineva chinuind, de exemplu, un porcușor de Guineea, atunci se poate ca în viața reală să ai un coleg de serviciu care îți dă bătăi de cap, lasă toată treaba pe spatele tău. Dacă ai o afacere și îți trebuie un colaborator, să nu-l alegi din prima clipă, deoarece acest vis te anunță că vei întâlni o persoană delăsătoare, lipsită de exigență și care nu înțelege faptul că beneficiile sosesc doar după truda adevărată și greșeli asumate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.