Interpretare vis în care ești pe o planetă straină și te uiți la Pământ

1
2006
Interpretare vis in care esti pe o planeta straina si te uiti la Pamant

Interpretarea viselor în care ești pe o planetă străină și te uiți la Pământ este puțin neobișnuită, deoarece acest gen de vis apare foarte rar și denotă un caracter bizar, atipic. Totuși, se pare că cine visează așa ceva are o minte și un spirit diferit de ceilalți, are un fel aparte de a privi lumea.

Visul în care te afli pe o planetă străină privind spre Pământ poate simboliza sentimente de detașare, izolare sau perspectivă unică asupra vieții tale. Fiind pe o planetă străină, ești într-un loc necunoscut sau neexplorat, ceea ce poate reprezenta explorarea unor noi aspecte ale sinelui tău sau confruntarea cu necunoscutul. Privind înapoi spre Pământ, poți simți o conexiune cu originile tale, dar și o detașare de realitățile curente.

Acest vis ar putea indica dorința de a vedea lucrurile dintr-o perspectivă mai largă sau nevoia de a te reconecta cu părți ale vieții tale pe care le-ai neglijat sau le-ai văzut diferit. Reflectând la sentimentele tale în timp ce privești Pământul și la modul în care interacționezi cu mediul înconjurător, poți obține o înțelegere mai profundă a propriei tale perspective și loc în lume.

Mai înseamnă și faptul că vei gândi diferit în situații identice, mai poate însemna și o capacitate de înțelegere total diferită și anormală. Anormală nu în sensul de nepotrivită sau negativă, ci doar total neobișnuită pentru situațiile comune.

Dacă visezi că ești pe o altă planetă și privești Pământul, este un semn de detasare totală de anumite aspecte ale vieții, o extragere din viața cotidiană sau o respingere a problemelor comune cu care te confrunți. Poate simboliza în același timp și capacități mari de a privi lucrurile per ansamblu, de a lua decizii importante în situații limită sau de a trata probleme și situații importante cu o seninătate aparte, cu o luciditate demnă de invidiat.

vezi pamantul de pe alta planeta

Dacă visezi așa ceva, înseamnă că ești o persoană de mare perspectivă, însă înainte de toate cineva trebuie să te descopere și să te susțină. Felul tău diferit de a prospecta fațetele ascunse ale realității te împinge în același timp să găsești și soluții complexe și neverosimile pentru oamenii obișnuiți.

Citește și:  Interpretare vis în care practici box, arte marțiale sau alt sport de contact

Dacă planeta pe care te afli în vis îți produce un sentiment plăcut, te simți familiar și ai liniște sufletească, atunci înseamnă că ți-ai găsit alinarea în lucruri supraomenești, ai descoperit noi modalități de a te exprima și de a comunica la un nivel extrasenzorial. Poate să însemne că în viața reală o să reușești cumva, aproape miraculos, să rezolvi o situație aproape imposibilă care implică nu doar persoana ta, ci chiar o comunitate.

Dacă vezi Pământul de aproape, înseamnă că o să încerci să reconstruiești ceva din trecut, poate o să ai o tentativă de a refăcea o veche prietenie sau poate vei încerca să renovezi o casă părintească foarte veche.

Dacă în vis îți apare Pământul ca fiind foarte îndepărtat, atunci este posibil să te desparți de cineva foarte drag sau să îți calci pe inimă și să renunți de bună voie la un lucru extrem de prețios pentru tine. Dacă în vis îți apare Pământul ca având o nuanță mai roșiatică, atunci e un semn de mari schimbări de natură emoțională, poate să însemne un șoc în viața ta sau o trezire bruscă la realitate, descoperind că cineva te minte cu desăvârșire.

Se mai poate întâmpla să visezi că te afli pe o planetă străină și în același timp ai un sentiment de frică, de panică și ești foarte tulburat(a), iar doar privind Pământul îți aduce o stare de liniște interioară. În această situație, se poate ca în viața reală să fii nevoit să te desparți de familie, de o persoană foarte dragă sau de un lucru prețios pentru tine. Înseamnă că nu îți vor face bine călătoriile și e posibil să le anulezi din considerente emoționale foarte puternice.

1 COMENTARIU

  1. Eu, m-am visat asezata a somn pe un inel al planetei Saturn. Si, mi se vedea marimea, eram aproape de 3 ori mai mica ca inelul acela pe care eram asezata. Eram imbracata cu o fusta de firma din dantela neagra fina discret argintata deosebit de reusita si in care ma simt foarte bine. Imi era bine, aveam o stare interioara de confort si eram in grandoarea-mi energetica,iar emotional eram usor detasata de lume, imi apartineam strict mie, cumva fara sa ma mai consum/dedic pt altii. Nici nu priveam Pamantul, doar ca aveam mixata identitatea cu a unei colege, eram in „amestec” cu energiile ei, cel putin pe ea am identificat-o, ce o fi fost sub energiile ei, n-am stat sa vad caci m-am trezit. Insa parca aceea era un acoperamant al energiilor altora…O sa vedem…Dar dc dormeam?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.