Interpretare vis în care ești la o înmormântare și plângi

0
10264
Interpretare vis in care esti la o inmormantare si plangi

Interpretarea viselor în care ești la o înmormântare și plângi se referă la unele realizări și evenimente plăcute sau mai puțin plăcute ce vor avea loc în scurt timp. Dacă te visezi la o înmormântare cu multă lume și ești înlacrimat(ă), este un semn că niște vechi iluzii se vor risipi și te vei vedea față în față cu realitatea. Se mai spune că asemenea scenă prevestește și despărțirea de o perioadă a copilăriei sau de un mod copilăresc de a privi lucrurile.

Dacă în vis plângi în hohote, atunci este un semn că o veche relație de prietenie sau amor se va termina. Faptul că asisți la o înmormântare în vis sugerează și ideea unei căsnicii nereușite a cuiva, însă situația nu te întristează, ci mai degrabă e o ușurare pentru tine. S-ar putea ca în viața reală o cunoștință apropiată să divorțeze de un partener sau parteneră nepotrivită, iar în cazul acesta divorțul are un aspect pozitiv și oarecum îmbucurător.

Visul simbolizează și transformări personale sau ale altora, schimbări de atitudine, schimbări în gândire cu efecte pozitive, schimbări de statut ori schimbări fundamentale în viața cuiva. Dacă visezi că ești la înmormântarea unui prieten apropiat și plângi, atunci s-ar putea ca în scurtă vreme să asisți în realitate la o schimbare în bine în viața acelui prieten.

inmormantare

Dacă în timpul înmormântării vezi multă lume strânsă la eveniment, este un semn care arată că schimbarea cuiva va afecta foarte multă lume. Dacă ești singur(ă) la înmormântare, atunci este vorba mai mult de o relație strict personală cu cineva care își va schimba atitudinea față de tine.

În plan personal, visul acesta face aluzie și la o renunțare din partea ta. Există șansa ca într-un viitor nu prea îndepărtat să renunți la un mod materialist de a gândi și acționa, să adopți o poziție mult mai spirituală în raport cu ceilalți și cu tine însuți.

Citește și:  Interpretare vis în care coși nasturi la haine

În unele cazuri, a te vedea că plângi la o înmormântare mai ilustrează și bucuria de a scăpa de un vechi resentiment ce te-a apăsat ani la rând.

În acest caz, poate să fie vorba de amintirea unei relații care te-a marcat foarte mult sau dorul de o anumită persoană. În astfel de cazuri, se spune că vei depăși în curând starea de spirit respectivă sau o să se întâmple ceva care o să-ți aline dorul de un părinte, dorul de un fost iubit – o fostă iubită.

Dacă visezi că afară este frumos și însorit, atunci s-ar putea ca în câteva zile să primești o veste foarte bună legată de o cununie sau alt eveniment la care o să fii invitat(ă) și care te va bucura foarte mult.

la inmormantare

Dacă afară este timp urât și plouă, atunci este un semn că problemele pe care le ai în afacere sau la locul de muncă se vor rezolva în curând. Dacă ai greutăți financiare, acest vis semnalează apariția unor oportunități care te vor ajuta foarte mult să depășești lipsurile. Totodată, mai este un semn că îți vei schimba locul de muncă în cazul în care actualul loc nu te satisface pe deplin.

Un aspect important de menționat este că visele despre plâns la o înmormântare pot avea diferite semnificații în funcție de contextul cultural și personal. Plânsul poate simboliza o varietate de emoții, nu doar tristețe sau regret.

Poate reprezenta și un sentiment de eliberare, de a lăsa în urmă ceva care nu mai servește. În același timp, dacă visezi adesea despre situații funerare, s-ar putea să dorești să arunci o privire și peste alte interpretări care implică acest tip de scenariu. Dacă ești curios să afli mai multe, aici ai o perspectivă mai cuprinzătoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.