Interpretare vis în care ești închis într-o pivniță sau groapă

0
1770
Interpretare vis in care esti inchis intr-o pivnita sau groapa

Interpretarea viselor în care ești închis într-o pivniță sau groapă simbolizează fixarea sau împotmolirea într-o situație deloc convenabilă sau chiar tragică. Dacă visezi că ești închis într-o pivniță și nu ai posibilitatea să ieși, este un semn că te-ai blocat într-o stare de lucruri care nu este în regulă, ești într-o situație compromițătoare din cauza unor persoane răuvoitoare sau datorită neatenției tale.

Visul în care te afli închis într-o pivniță sau groapă poate simboliza sentimente de izolare, restricție și neputință. Pivnița, fiind un spațiu subteran, adesea reprezintă subconștientul și aspectele nevăzute ale sinelui tău. A fi blocat acolo ar putea indica că te simți prins în propriile tale emoții, gânduri sau situații de viață.

Poate reflecta și sentimente de teamă sau anxietate legate de lucruri pe care le-ai reprimat sau ignorat. Groapa, în acest context, poate simboliza capcanele sau obstacolele pe care le percepi în calea ta. Reflectând la sentimentele și detaliile visului, poți obține o perspectivă mai clară asupra aspectelor vieții tale care pot necesita atenție și eliberare.

Mai semnifică în același timp lipsa controlului asupra situației, faptul că nu poți ieși dintr-o încurcătură, ești blocat(ă) fără posibilitatea de a iniția nimic altceva.

Visul în care ești închis fără voia ta într-o groapă sau într-un beci mai poate semnala și pericolul unor boli care pot să apară din senin, însă care să te afecteze foarte mult. Acest vis anunță piedici mari și obstacole de tot felul care vor apărea în viața ta pe o perioadă determinată datorită unor împrejurări nefaste.

esti inchis intr-o pivnita

Dacă ai o afacere, acest vis te anunță că vei intra poate într-o indispoziție de plată sau vei avea niște datorii de achitat în foarte scurt timp și nu vei avea lichidități. De asemenea, visul mai poate sugera și o situație în care nu vei avea loc de muncă pentru o perioadă, anunță lipsuri banesti și o stare mizeră de trai în familie. Deopotrivă, mai înseamnă și piedici din cauza unor dușmani, intrigi, vorbe rele pe care le auzi sau care te pun în situații jenante.

Citește și:  Interpretare vis în care sapi o groapă adâncă

Dacă groapa în care ești închis este adâncă și umedă, semnifică faptul că vei avea o mare tristețe în familie, se poate întâmpla o despărțire sau un deces în neamul tău. În cazul în care ești închis într-o pivniță întunecoasă, trebuie să fii atent la persoanele cu care ești în contact, deoarece s-ar putea să-ți creeze neplăceri.

Dacă pivnița în care ești închis este luminată și curată, atunci s-ar putea ca în viața reală să ai niște câștiguri materiale frumoase, însă care nu te vor satisface. În acest caz, este posibil ca sursa lor să fie necinstită sau să producă pagube și neplăceri unei alte persoane apropiate.

În multe cazuri, situația în care ești sechestrat într-o pivniță mai poate simboliza și o dramă personală, în familie sau în cercul tău de prieteni, astfel că nu este exclus să se întâmple ceva grav în scurt timp. Dacă ești într-o groapă și încerci să ieși, dar aluneci înapoi, semnifică și încercări disperate din partea ta de a lega o relație trainică de iubire sau încercarea de a te căsători fără succes.

A cădea în vis într-o groapă mai semnifică și situația în care vei avea mari dificultăți de a depăși o stare personală la nivel mental, o depresie sau un sentiment de vinovăție care te apasă de mult timp.

Dacă este cazul de așa ceva, atunci visul te anunță că va urma o perioadă de „judecată” personală în care vei avea mustrări aspre de conștiință. Se poate să visezi că te afli într-o pivniță de piatră închisă ermetic, însemnând că te vei lovi în perioada următoare de opoziția unor persoane puternice care au convingeri foarte clare și cu care vei intra în contradicție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.