Interpretare vis în care vezi pe cer două curcubee în același timp

0
2248
Interpretare vis in care vezi pe cer doua curcubee in acelasi timp

Dacă îți apare un curcubeu în vis, este un semn benefic. De regulă, dacă îți apar două curcubeie în același timp, se spune că norocul sau aspectul care te influențează este de două ori mai puternic.

Unii apreciază după culoare, și anume dacă e roșu înseamnă nenorocire, dacă e negru e ghinion, dacă e galben înseamnă boală iar dacă e verde înseamnă că toate lucrurile vor merge bine și vei prospera.

Dacă îți apare în partea dreaptă, e binecuvântare, când îți apare în partea stângă înseamnă bogăție, dacă se întretaie cele două curcubeie înseamnă că va trebui să faci o alegere importantă între două oportunități în viață. Mai reprezintă și ascensiunea ta spirituală sau legătura dintre material și spiritual simbolizată de cele șapte culori, sau șapte trepte, care alcătuiesc curcubeul.

Dacă sunt două curcubeie, la fel, înseamnă că undeva în viața ta trebuie să alegi o cale pe care vei merge sau să alegi modalitatea în care vrei să îți pui în practică gândurile. Poți să fii pus(ă) în situația de a alege între o viață abundentă și una mai modestă dar cu împlinire sufletească sau să alegi între bani și sănătate, depinde ce culori sunt mai puternice și mai vizibile. În general, curcubeele reprezintă bucuria și împlinirea, cu cât sunt mai joase cu atât e mai previzibilă și apropiată împlinirea.

Verdele mai sugerează și o stare de sănătate foarte bună, iar dacă curcubeul e aproape de tine înseamnă însănătoșire grabnică, în schimb galbenul te atenționează că ai o boală ascunsă de care încă nu ți-ai dat seama sau pe care te temi să o conștientizezi. Două curcubeie întretăiate, unul roșu și altul violet s-ar putea să te atenționeze că felul de viață pe care îl duci o să te afecteze în plan spiritual în viitor.

Citește și:  Interpretare vis în care pescuiești și nu poți scoate peștele din apă

doua curcubee

Dacă vezi cele două curcubeie printre nori poate simboliza faptul că ești într-o mare încurcătură și ai nevoie de ajutor. Două curcubeie la distanță unul de celălalt reprezintă porți deschise spre împlinire și viitor. Dacă unul e roșu reprezintă o pasiune aprinsă care va da roade, dacă altul e albastru înseamnă că există posibilitatea să rămâi singur(ă) după un timp.

Din punct de vedere psihologic, curcubeul reprezintă înălțarea conștiinței individuale, a înălțării spiritului către lumină, parcurgând în ordine cele șapte culori (etape). În plan material, prognozează evenimente mai puțin obișnuite, chiar neașteptate – câștiguri materiale, recolte bune – rezultate peste așteptări la examene sau orice alt fel de activități.

Atunci când se intersectează, întotdeauna va însemna un conflict care se va isca din cauza că nu vei ști cu exactitate ce cale să alegi sau cum să procedezi pentru a ajunge la ceea ce îți dorești, ca și în cazul în care alergi după doi iepuri și nu reușești să prinzi niciunul.

Visul în care apar două curcubee simultan este un simbol rar și puternic, adesea asociat cu norocul dublu, speranțele și visele. În diferite culturi, curcubeul este văzut ca un punte între lumi sau un semn al promisiunilor și schimbărilor pozitive. A vedea două curcubee înseamnă adesea oportunități multiple și bucurie îndoită în viața ta.

Este important să te gândești la cum te-ai simțit în visul tău cu curcubee – erai fericit, surprins, sau confuz? Aceste emoții pot oferi indicii suplimentare despre semnificația visului tău. Pentru mai multe interpretări și simboluri legate de curcubee, vizitează articolul nostru despre interpretarea viselor cu un curcubeu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.