Interpretare vis în care apare o clepsidră

0
1021
Interpretare vis in care apare o clepsidra

Atunci când visezi o clepsidră înseamnă că poți avea un deces în familie, având în vedere faptul că acest obiect reprezintă scurgerea timpului, implicit simbolul morții. Se mai spune și că dacă visezi cum se scurge nisip dintr-o clepsidră înseamnă că vei suferi o mare dezamăgire în viață, mai ales dacă risipești toate oportunitățile ce ți se ivesc.

O clepsidră în visul tău poate simboliza trecerea timpului, ciclicitatea vieții sau sentimentul de urgență. Acest obiect poate reprezenta conștientizarea că timpul este limitat sau poate indica o perioadă de tranziție în viața ta. Visul cu o clepsidră ar putea sugera și nevoia de a evalua cum îți petreci timpul și de a-ți prioritiza obiectivele și aspirațiile.

Dacă clepsidra din vis este una veche și foarte prăfuită înseamnă că trebuie să te gândești de două ori înainte să faci ceva, deoarece graba poate să-ți strice treaba, astfel că trebuie să reacționezi numai cu calm și cu atenție.

Atunci când visezi că se scurge nisip dintr-o clepsidră înseamnă că vei suferi o deziluzie, trebuie să fii mai atent cu cine te încurci, mai ales dacă lași șansele să treacă pe lângă tine, iar dacă visezi că nisipul se scurge mult prea repede înseamnă că simți cum timpul trece pe lângă tine și nu faci mai nimic, te pierzi în detalii, fără să fii prea practic.

Clepsidra este cu siguranță simbolul timpului, al vârstei oamenilor, al tot ceea ce înseamnă trecere, ea fiind echivalentul morții, dacă visăm că nu mai curge nisip din clepsidră, însă poate însemna și faptul că ceva din viața noastră va lua sfârșit și trebuie să o luăm de la capăt, să începem ceva nou.

Clepsidra este cu siguranță echivalentul timpului, al vârstei omului, ea însemnând adesea moartea, mai ales dacă nu mai vedem nisip care să se scurgă din acest obiect, însă poate să însemne și ceva care va lua sfârșit în viața noastră, o etapă ce se va încheia, fiind timpul să trecem mai departe.

Poate să sugereze și faptul că ar trebui să o luăm de la capăt, să lăsăm trecutul în urmă, și să renaștem ca și individualități. Cele două părți ale acestui obiect sunt simbolurile pământului și ale cerului, însemnând chiar și materialul, divinitatea, dar și părțile sacre și profane din om, extremele în care se scalda ființa umană.

clepsidra

Clepsidra apare adesea în visele oamenilor care au rațiune, pot să discerne între lucruri bune și rele, au puterea de a alege, iar atunci când visăm o clepsidră în care se scurge foarte greu nisipul înseamnă că în realitate ne decidem foarte greu să spunem ceva, sau nu prea avem inițiativă.

Citește și:  Interpretare vis în care apare pulover

O clepsidră goală poate să sugereze faptul că avem o boală cronică, iar dacă visăm o clepsidră în care nu mai e nisip în partea de sus înseamnă că a sosit vremea să ne luăm adio de la lumea aceasta sau să ne despărțim de cineva drag. Dacă visezi că ai o clepsidră în casă și aceasta ți-a fost furată este semn de ceartă, de război, fiind și simbolul unor calamități, a unor dezastre naturale ce pot apărea în mediul în care locuiești.

De cele mai multe ori, clepsidra fără nisip nu reprezintă moartea, deoarece ea poate fi înțeleasă și ca un nou început, mai ales pentru că atunci când în realitate nu mai avem nisip în partea de sus a unei clepsidre, o întoarcem, deci putem să ne referim și la o nouă viață. Acest obiect poate să sugereze și faptul că evoluăm încet, dar sigur, avem răbdare, știm să așteptăm și nu ne grăbim, sau avem multe proiecte în derulare, iar ele se vor desfășura foarte bine, chiar dacă încet.

Dacă visezi o clepsidră care are puțin nisip în partea de sus înseamnă că suntem stresați, simțim că nu mai avem timp, ne agităm continuu, ne neliniștim, tocmai din cauza că nu mai avem timp să finalizăm ceea ce ne-am propus.

În același timp, clepsidra în visul tău poate indica și o luptă cu anxietatea sau cu presiunea termenelor limită. Poate simboliza stresul de a îndeplini anumite sarcini într-un interval de timp sau de a lua decizii importante sub presiune. Este posibil să fie un semn al subconștientului tău care te îndeamnă să te concentrezi asupra momentului prezent și să găsești echilibrul între trecut și viitor.

Dacă visăm o clepsidră, ne mai putem referi și la faptul că nu folosim timpul pe care îl avem așa cum trebuie, vrem însă să simțim bucuria de a trăi, chiar dacă aceasta este efemeră. Se poate să simți că nu mai faci față la ceea ce trebuie să faci, nu mai poți din cauza lipsei de timp sau din cauza stresului, te simți incapabil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.