Cristale norocoase pentru zodia Rac

0
969
Jadul

Pentru nativii din zodia Rac, cristalele norocoase sunt cele de apă, cât și cele de pământ, putem spune, însă nici acvamarinul nu lipsește din destinul acestei zodii, fiind chiar un cristal prin intermediul căruia nativii din zodia Rac se eliberează de energiile negative și desigur că ajung să aibă mai multă pace în suflet.

Printre pietrele care le aduc noroc celor din zodia Rac se mai numără și jadul, piatra lunii, smaraldul, cât și onixul.

Zodia Rac este recunoscută pentru emoțiile sale profunde și intuiția puternică. Cristalele selectate pentru această zodie nu numai că vibrează în armonie cu aceste trăsături, dar și protejează și amplifică emoțiile caracteristice Racului, oferindu-le un scut împotriva energiilor negative.

Acvamarinul

Acvamarinul este un cristal prețios care poate să devină talismanul celui care îl poartă dacă este cu el tot timpul, și aduce numai bucurii. Însă printre beneficiile acestuia se mai numără și faptul că întărește capacitățile parapsihice, ajută la o comunicare mai bună cu cei din jur, cu lumea spirituală, este foarte benefic pentru purificarea sufletului și a minții, ajutând la alungarea energiilor negative.

În plus, acvamarinul este foarte bun pentru cei din zodia Rac deoarece îi ajută să se exprime, să se elibereze de inhibiții și să alunge toate emoțiile, motiv pentru care este foarte potrivit pentru cei care lucrează în medii umanitare, sau pentru cei care lucrează în domeniul artei.

Întărește imaginația și ajută creativitatea, fiind o piatră aducătoare de noroc și celor care lucrează în comerț sau în turism, oferindu-le succes și imaginație. Purtătorii acvamarinului își vor da seama că acesta le protejează relațiile, atât cu rudele, cu prietenii cât și cu persoana iubită, este benefic pentru cei care călătoresc pe mare, deoarece îi ajută să treacă mai bine peste greutățile unei astfel de călătorii.

Printre calitățile acvamarinului se mai numără și puterea de a oferi încredere celui care îl poartă, îl ajută să se cunoască mai bine, să aibă încredere în el și să se exprime. Ajută și la legarea unor noi prietenii, la maleabilitate, la adaptarea în orice mediu și la acceptarea situațiilor noi cât și a schimbărilor bruste. Este o piatră indicată și pentru cei care au probleme cu somnul și mai ales pentru copiii care nu pot dormi bine în timpul nopții.

Citește și:  Pietre prețioase pentru Fecioară

Jadul

Jadul este, de asemenea, o piatră protectorare pentru nativii din zodia Rac, el aduce decizii potrivite, ajută să vă hotărâți între bine și rău și să știți pe ce drum să mergeți în viață, ajută la organizare la locul de muncă cât și în viața personală. Jadul fiind un cristal norocos pentru cei din zodia Rac poate să devină un talisman sau o amuletă, în funcție de felul în care îl purtați, ajută la vindecare după o boală lungă sau la trecerea peste perioade de tristețe, de depresii, alungă anxietatea.

Jadul este benefic și pentru că atrage bogăția, situația materială mai bună, însă el induce la sensibilitate, la iubire, la afecțiune între semeni. Este și o piatră a siguranței, a viselor, a armoniei sufletești, asigură o viață lungă și fericită celui care îl poartă. Este foarte benefic dacă vi-l oferă un prieten sau dacă îl oferiți dumneavoastră unui prieten, fiind indicat mai ales celor care lucrează în domeniul artei, de orice fel ar fi aceasta.

Perle

Perlele, fiind pietre pure, aduc foarte multă armonie în sufletul purtătorului, îl va ajuta pe acesta să fie mereu sincer cu sine și cu cei din jur, să aleagă calea corectă în viață, să-și dea seama de ce are nevoie într-adevăr în destinul său și să atragă norocul de partea sa.

Se spune că atunci când purtați o perlă aceasta va străluci tot atât de tare pe cât de bine vă simțiți, iar dacă nu aveți o stare prea bună, atunci ea își va pierde din strălucire cât și din frumusețe, deoarece va reflecta mereu propria voastră dispoziție.

Piatra lunii este benefică pentru cei din zodia Rac, mai ales pentru că această zodie este guvernată de Lună, aduce multe sentimente frumoase și induce o stare de romantism, de afecțiune, de bunăstare.

Conexiunea dintre un Rac și cristalul său ales este una specială. Atunci când un nativ Rac se conectezi cu pietra potrivită, se deschide o ușă către călătoria de auto-descoperire și auto-afirmație, sporind astfel intuiția și echilibrul interior.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.