Interpretare vis în care apare un corb

0
6861
Interpretare vis in care apare un corb

Atunci când visezi un corb înseamnă că aveți un gând negru care vă amenință viața, deoarece această pasăre neagră reprezintă o prevestire rea. Corbul reprezintă în mitologie un avertisment asupra faptului că trebuie să încerci să te eliberezi de gândurile negative, deoarece acestea nu te ajută cu nimic. Astfel, dacă te încarci cu gânduri bune, vei avea numai de câștigat.

Trebuie să consultați și simbolurile cuvintelor „cioară” și „pasăre” pentru o înțelegere mai bună a visului. Se mai spune că atunci când visezi un corb înseamnă că vei avea parte de gânduri negative care îți vor încurca viața amoroasă. Însă, dacă visezi că omori această pasăre, înseamnă că te vei putea bucura de multă prietenie, afecțiune și armonie.

Dacă visezi că auzi corbi, înseamnă că vei fi foarte trist din cauza faptului că ceva nu îți va reuși.

Un corb foarte mare în vis reprezintă de asemenea faptul că vei pierde ceva; dacă îl auzi cum croncănește, înseamnă că vei avea parte de o mare nenorocire, cineva se împotrivește ție și îți pune piedici ca să nu reușești ceea ce ți-ai propus.

corb

Se spune că un corb în zbor, dacă îți apare în vis, reprezintă în general un semn pozitiv; însă, dacă îl vezi că țipă, înseamnă că trebuie să ai grijă la treburile în care te implici. Foarte mulți corbi la un loc în vis, spune tradiția românească, reprezintă faptul că veți face foame și veți avea multe lipsuri în viață.

Din punct de vedere psihologic, corbul din vis arată faptul că sunteți o persoană lipsită de pozitivism, nu aveți pic de optimism în caracter, vă gândiți numai la lucruri urâte și puneți mereu răul în față. Totodată, este posibil să aveți ghinion în relațiile cu persoanele iubite, să vi se pună mereu bețe în roate și să nu reușiți să duceți nicio relație pentru mai mult timp.

În cazul în care visați că omorâți un corb, înseamnă că în realitate veți bucura de multă iubire; cei din jur vă vor oferi afecțiune și multă înțelegere. Semn bun este și atunci când visezi că ții un corb închis în colivie sau în alt spațiu foarte mic, sau dacă îl vânați sau îl prindeți prin alte mijloace. Totodată, dacă corbul din vis este ținut în captivitate, mai înseamnă și că vei avea parte de un succes, de o izbândă de proporții.

De-a lungul timpului, corbul a fost asociat cu mister, magie și chiar cu supranaturalul. În multe culturi, această pasăre este văzută ca un vestitor sau ca un semn divin. Prin urmare, în vis, un corb poate indica adesea revelații sau descoperiri neașteptate. Este posibil ca subconștientul tău să fie pe punctul de a descoperi ceva nou sau să primească o veste importantă.

Un alt aspect al visului poate fi legat de schimbări majore care se petrec în viața ta. Având în vedere că corbul este o pasăre care se adaptează la schimbări și este un supraviețuitor, visul poate indica capacitatea ta de adaptare sau necesitatea de a te adapta la un nou început.

Citește și:  Interpretare vis în care apare un babuin

În alte tradiții, un corb reprezintă faptul că veți divorța sau că veți avea parte de un deces în familie; iar atunci când visați că această pasăre se uită la voi în vis, înseamnă că veți întâlni un om care minte foarte mult și este mereu rău cu cei din jur. Veți fi nevoit să interacționați, poate din cauza locului de muncă comun sau din cauza grupului de prieteni comun.

Dacă visați că sunteți la vânătoare de corbi, înseamnă că în viața de zi cu zi veți fi urât și detestat de oameni; nimeni nu va aprecia ceea ce faceți.

Corbul este de regulă echivalentul unei lumi malefice, a ritualurilor vrăjitoarești, având și calități transcedentale. Atunci când un bărbat visează un corb, înseamnă că va avea parte de certuri cu nevasta sau cu iubita sa; iar dacă o femeie visează un corb, înseamnă că va fi foarte supărată pentru o bună perioadă de timp sau că va avea neplăceri în iubire sau cu copii.

corbi

Dacă visezi un corb care îți stă pe un umăr, înseamnă că vei avea parte de foarte multe ghinioane; iar atunci când îl visezi în casa ta, înseamnă că oamenii care nu te suportă vor face tot posibilul ca să-ți strivească liniștea, mai ales în cadrul familiei. Un corb care vă vorbește în vis, ceea ce nu este deloc un lucru normal, înseamnă că veți primi vești bune, deoarece acesta este echivalentul unui spirit care vrea binele.

Dacă visați un corb care se joacă cu un bebeluș sau cu un copil mai mic, înseamnă că trebuie să vă protejați copiii de boli; iar dacă visați un corb care are aripile frânte, rănite, înseamnă că va trebui să așteptați, deoarece la un moment dat vi se va ivi și dumneavoastră o șansă norocoasă.

Corbul are de obicei o reputație proastă, mai ales pentru că are penele negre și pentru că mănâncă numai deșeuri, dar și pentru că are un croncanit care te sperie. Adesea, când îl vezi în viața reală, se spune în tradiția românească că vei avea parte de ghinion, deci în vise este și mai rău. În cadrul iconografiei creștine, acesta reprezintă de cele mai multe ori chiar pe Satana.

Însă corbul poate să aibă și unele calități, având în vedere că el este o pasăre inteligentă, trăiește pentru multă vreme, este o pasăre fidelă, chiar dacă dă dovadă de șiretenie. Putem spune că este chiar înțelept, fiind simbolul zeiței Înțelepciunii în Atena. Astfel că de aici putem trage și câteva concluzii pozitive, deci nu totdeauna un vis cu acest animal este de rău augur.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.