Iubire si bani – Capricorn – Ianuarie 2013

0
72
Iubire si bani - Capricorn - Ianuarie 2013

Relații sociale și amoroase pentru Capricorn în ianuarie 2013

Relațiile sociale și amoroase pentru nativii din zodia Capricorn în luna ianuarie a anului 2013 se pare că nu prea sunt atât de importante deoarece ei se axează mai mult pe câștig, pe împlinire profesională, însă cu siguranță pentru ei începe un an mult mai bun și mai profitabil din toate punctele de vedere. Au șansa anul acesta să-și împlinească și desăvârșească relațiile, să le consolideze și pentru cei singuri luna ianuarie vine cu un potențial romantic cum Capricornii nici nu au visat vreodată.

Capricornul, fiind un semn de pământ, este cunoscut pentru prudența și tenacitatea sa. În ianuarie, s-ar putea să simți o nevoie de a îți reevalua relațiile și deciziile financiare. Aceasta este o ocazie excelentă pentru a face planuri pentru viitor, având în vedere că energiile planetare te susțin. În această perioadă, este esențial să rămâi ancorat în realitate, dar să îți permiți în același timp să visezi și să îți imaginezi ce poate fi.

Culmea, nici nu prea le stă lor în fire să-și arate sentimentele, însă se pare că Venus le cam dă instinct de afecțiune. Nativii vor avea succes în relațiile cu semenii, dau dovadă de prietenie și de sociabilitate, vor avea succes mai ales în relațiile cu persoane de sex opus și că niciodată nu vor străluci, deși intenția lor nu este deloc aceasta. Pur și simplu vor avea o împlinire spirituală care se va simți prin ochii lor iar oamenii cu energie pozitivă emană un farmec aparte.

Citește și:  Horoscop anul 2013, anul Șarpelui de apă - zodia Pești

Bani și cariera pentru nativii din zodia Capricorn în ianuarie 2013

Banii și cariera nativilor din zodia Capricorn a lunii ianuarie 2013, deși pornesc pe picior greșit, se pare că încheie luna într-o formă foarte bună. Iar aici putem spune că poate tocmai de aceea au și acel farmec în priviri, emană acea atracție puternică, deoarece se vor simți în sfârșit viața formată, la locul ei, au tot ce le trebuie chiar dacă poate au muncit foarte mult.

La mijlocul lunii însă se preconizează unele probleme, deficite, vei avea nevoie de susținere din partea unor persoane mai influente însă nu o vei primi, va trebui să te descurci singur și să faci față greutăților financiare care în cele din urmă vor căpăta o întorsătură favorabilă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.