Vibrația numărului 2 în numerologie

0
640
Vibratia numarului 2 in numerologie

Nativii care au drept cifră a destinului numărul 2 pot fi diametral opuși celor care s-au născut sub semnul cifrei 1, deși aceștia se completează reciproc. Primii au putere de dăruire, de ascultare, de apreciere, cei din a doua categorie au optimismul necesar și energia benefică pentru a-i atrage pe cei născuți sub semnul cifrei 2 după ei și pentru a le da o supradoză de fericire, mai ales pentru că aceștia sunt adesea predispuși frustrărilor, deoarece ei tind să gândească prea mult, să analizeze totul în detaliu, iar dacă nu ajung la perfecțiune, atunci cu siguranță vor cădea într-un abis incontrolabil.

Numărul 2, în esența sa, simbolizează relațiile, parteneriatele și echilibrul. Este o cifră care evocă dualitatea și armonia, fiind deseori asociată cu ideea de unire și de colaborare. Persoanele care se identifică cu această vibrație tind să caute echilibru în tot ceea ce fac și să pună mare preț pe relațiile interpersonale. Ei sunt deseori mediatori în situații tensionate și aduc calm în mijlocul furtunilor.

Deși aparent, Luna, fiind astrul care îi domină pe acești nativi, ar trebui să ne referim și la zodia Rac, se pare că mai degrabă ei au caracteristici din zodia Fecioara. Însă nu trebuie să ne raportăm totuși la aceste subiecte având în discuție strict vibrația numărului 2.

Nativii au pe lângă aceste aspecte negative și foarte multe părți pozitive, motiv pentru care este posibil să intre adesea în depresii. Ei nu pot înțelege cum oamenii din jurul lor sunt nepăsători la catastrofele din mediul înconjurător, cum pot face rău animalelor sau cum pot fi rai unii cu alții.

Iar asta se întâmplă tocmai pentru că au un spirit deosebit de compasiv, sunt oameni modesti și nu pot să facă rău nici unei muște. Ei bine, este puțin exagerat spus, deoarece unii nativi născuți sub vibrația numărului 1 pot fi prost aspectați în acest context și dimpotrivă, văzând tot răul care se produce în jurul lor, să acționeze și să reacționeze într-o manieră negativă, deci să răspundă la rău, tot cu rău, pentru că nu mai au ei timp sau chef sau energie să își dea seama că totuși trebuie să facă bine ca să fie bine. Însă în general acești nativi se conduc pe principiul „pe ură nu poți clădi precum nu poți pe mlaștină”, iar asta înseamnă că sadă în jurul lor iubire.

Citește și:  Planetele in astrologia indiana

numarului 2 in numerologie

Un element definitoriu al nativilor născuți sub vibrația numărului 2 este acela că își caută mai toată viața perechea ideală, numărul prin natura sa definindu-le însă și nevoia de complementaritate, dar și cea de alăturare sufletească, de parteneriat.

Ei lucrează foarte bine în domenii universitare, cât și în cele de psihologie, psihopedagogie și tot ceea ce ține de resurse umane, organizații neguvernamentale, deoarece, așa cum am precizat și la început, sunt firi foarte compasive și le pasă de cei din jurul lor.

Cei care ajung să își definească aceste teluri vor fi poate mult prea nepăsători la propria situație financiară dacă se simt împliniți pe plan spiritual. Un alt punct pozitiv al nativilor născuți sub vibrația numărului 2 mai este și instinctul matern, vor mereu să îi protejeze pe cei mai slabi de inger și vor fi mereu de partea lor, chiar dacă asta va însemna poate la un moment dat să greșească. Ei pot să cunoască o persoană săracă, bătută de soartă care însă nu are un fond bun, și să îi ia apărarea acestuia numai pentru că are aceste trăsături de umil și de nefavorit al sorții.

Ce mai trebuie să precizăm însă referitor la acești nativi, chiar dacă vine în contradicție cu ceea ce am spus până acum este și faptul că fiind numărul 2 la mijloc, cei mai mulți dintre ei, care au un caracter mai slab și mai puțin pronunțat într-o direcție, pot manifesta o personalitate dublă. Asta vine însă din cauza faptului că încă nu și-au găsit vocația, nu știu ce vor să facă cu adevărat sau sunt foarte schimbători.

Astăzi le place una, mâine cu totul alta și se întorc așa împotriva propriei lor firii, până când găsesc ceva care cu adevărat să îi atragă și să îi țină acolo legați până când se simt împliniți și armonioși. Una dintre menirile nativilor născuți sub vibrația numărului 2 mai este și aceea de a găsi fericirea în doi, deci în cuplu, și adesea ei vor deveni frustrați și depresivi dacă nu au pe cineva alături să le ofere iubire și înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.