Interpretare vis în care apare un voal

0
5750
Interpretare vis in care apare un voal

Atunci când visezi un voal așezat pe fața ta sau a altcuiva, înseamnă că ai o nevoie specială ori că ascunzi ceva anume față de un bărbat. Visul mai poate simboliza și o serie de secrete ce se țin în familie față de tine.

Voalurile, în multe culturi și tradiții, sunt asociate cu misterul, ascunderea și revelația. Atunci când apare un voal în vis, poate sugera că există ceva în viața ta care trebuie descoperit sau dezvăluit.

De asemenea, poate reprezenta o protecție sau un obstacol între tine și un anumit aspect sau o persoană din viața ta. Este important să analizezi contextul și emoțiile asociate cu voalul din vis pentru a avea o interpretare cât mai clară.

Dacă visezi voal pe fața unei femei înseamnă că vei participa la o căsătorie sau te vei căsători, iar dacă visezi un voal rupt înseamnă că vei afla o taină, un secret.

Dacă visezi că ai un voal așezat pe fața ta înseamnă că în realitate vei avea parte de nevoi speciale, poate că ascunzi ceva partenerului tău de viață sau nu vrei să fii știut de toată lumea, îți ții viața intimă departe de ochii lumii.

Citește și:  Interpretare vis în care apare grenadă

voal

În cazul în care visezi că alții au voal pe față înseamnă că familia sau cei dragi, prietenii țin un secret față de tine și nu vor să te facă să suferi.

Dacă visezi o femeie cu voalul pe față înseamnă că te vei cununa, iar dacă voalul din vis este rupt înseamnă că vei afla un secret și nimic nu mai fi ocult pentru tine, toate lucrurile ți se dau pe față.

Voalul din vis mai reprezintă și faptul că ești o fire interiorizată și ții unele sentimente departe de cei dragi, preferi să fii distant și rece decât să știe toată lumea ce simți.

În cazul în care visezi un voal mai înseamnă și că te ascunzi mult de cei dragi, poate că ai un trecut mai urât și nu vrei ca cei din jurul tău, actualii prieteni, să ți-l afle, sau pur și simplu nu îți place să te destăinui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.