Interpretare vis în care apare fântână

0
18020
Interpretare vis in care apare fantana

Atunci când visezi o fântână care stropește cu apă înseamnă că în realitate vei avea o căsnicie foarte armonioasă. O fântână uscată, fără apă, dacă îți apare în vis, înseamnă că vei avea parte de dezamăgiri de proporții.

Atunci când visezi fântâna cu apă limpede înseamnă că ești sincer și cei din jurul tău sunt sinceri cu tine, iar dacă visezi că sari o fântână, atunci e posibil să ai o pagubă financiară.

În cazul în care visezi că cazi într-o fântână înseamnă că vei avea parte de supărări, iar dacă visezi că te uiți la ea pur și simplu înseamnă că vei avea parte de veselie și de bunăstare, e posibil să participi la o petrecere.

Fântâna din vis mai poate însemna și fericire, mulțumire de proporții, veselie, însă aceasta poate să apară în mai multe ipostaze, și anume: fântâna adâncă din vis poate să fie reprezentantul sufletului în realitate, ea arătând faptul că persoana care o visează are de fapt un suflet foarte bun și că se emoționează ușor.

fantana

Atunci când visezi că ai căzut într-o fântână adâncă se mai spune și că va trebui să iei o decizie finală în cadrul unei probleme sentimentale, iar fântâna arteziană înseamnă că vei avea parte de belșug, de câștig, mai ales dacă aceasta curge și este mare și frumoasă. O fântână arteziană cu apă limpede mai poate reprezenta și dorințele satisfăcute sau împlinirea speranțelor în realitate.

Atunci când visezi o fântână arteziană cu apă tulbure înseamnă în realitate că vei avea parte de ruină, iar dacă visezi că ai în curte sau în casă o fântână arteziană înseamnă că vei avea parte de belșug, de prosperitate.

În aceeași ordine de idei, în cazul în care visezi o fântână arteziană secătată înseamnă că în realitate vei avea parte de speranțe deșarte, de vreme ce o fântână arteziană din care vrei să bei arată faptul că așteptările pe care le ai se vor termina destul de bine.

Dacă visezi că alți oameni beau din fântâna arteziană înseamnă că vei încheia afaceri bune, mai ales pentru că reușești să te faci foarte plăcut, vei avea parte de fericire, iar atunci când visezi o fântână foarte frumos construită înseamnă că prietenii îți sunt sinceri și vei avea parte de fericire.

O fântână care are cadrul găurit înseamnă că în viața reală vei avea parte de necazuri, de nemulțumiri, iar atunci când cazi în ea înseamnă că vei avea parte de defăimare, de supărări. Așa cum am mai precizat, o fântână cu apă limpede, curată înseamnă că aveți perspective de viitor foarte frumoase, iar dacă apa este și rece înseamnă că veți reuși să scăpați de un pericol sau de o problemă care vă agită foarte tare.

Citește și:  Interpretare vis în care apare izvor

Dacă visezi o fântână care aruncă cu apă în sus înseamnă că vei avea parte de o mare bucurie cu un câștig de proporții, iar dacă visezi că stai în fața unui izvor puternic înseamnă că vei fi pus într-o mare primejdie.

O fântână pe care o sari înseamnă că vei avea parte de sărăcie, iar una foarte frumoasă mai poate simboliza și faptul că în curând vei primi un dar, un cadou.

Dacă te visezi într-o fântână, căzut înseamnă că vei avea parte de supărări, iar atunci când visezi o fântână cu accesorii, îngrijită, înseamnă că în realitate vei primi daruri frumoase și sentimente plăcute de la cei din jurul tău.

Dacă te visezi în poarta unei fântâni înseamnă că vei avea parte de noroc și de sănătate, iar atunci când visezi că stai în fața unei fântâni care curge înseamnă că vei avea parte de sănătate și de abundență.

fantana

Dacă visezi că cazi într-o fântână urâtă, care nu este îngrijită și are mult mal, înseamnă că vei avea parte de defăimare, de multe griji, de necazuri.

O fântână pe care o înfrumusețezi tu înseamnă că vei primi daruri de la persoane foarte importante, iar dacă visezi că sapi o fântână înseamnă că vei avea parte de certuri în familie, de sărăcie.

Pe de altă parte, dacă visezi că sapi o fântână într-un pământ bun înseamnă că vei reuși să-ți găsești un loc de muncă bun, iar dacă te visezi scoțând apă din fântână înseamnă că vei avea parte de belșug în casă și de armonie și iubire alături de partenerul/a de viață.

O fântână care a secat înseamnă că vei avea parte de griji, iar sănătatea îți va fi afectată, iar o fântână care curge în vis mai poate arăta și semn de petrecere, deoarece acesta este un simbol al abundenței de mâncare și băutură.

Dacă visezi că zărești mai multe fântâni înseamnă de asemenea prosperitate, petreceri, bogăție, veselie și bucurii.

O fântână în vis poate simboliza adesea sursa interioară de regenerare sau inspirație. E un punct de conexiune între suprafață și adâncimi, între conștient și subconștient. Când visezi la o fântână, te gândești adesea la potențialul nesfârșit și resursele ascunse ale minții tale. E posibil să simți că există ceva de descoperit în tine sau de reîmprospătat în viața ta.

De asemenea, legat de acest subiect, s-ar putea să te intereseze și modul în care tragem apă din aceste surse în vise. Poate fi interpretat ca o încercare de a accesa acele resurse interioare sau informații ascunse. Dacă ai avut astfel de vise, te poți aprofunda în interpretarea viselor în care tragi apă dintr-o fântână.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.