Pietre prețioase pentru Berbec

0
873
jaspul rosu

Atunci când ne gândim la pietre prețioase pentru Berbec, trebuie să avem în vedere principalele pietre prețioase atribuite acestei zodii. Zodiacul pietrelor prețioase este unul cât se poate de interesant, având o istorie la fel de interesantă și controversată. Pietrele prețioase și semiprețioase asociate Semnelor zodiacale mai poartă și numele de pietre prețioase astrale.

Fiecare zodie are anumite pietre care rezonă cu natura și esența sa. Berbecul, fiind un semn de foc, are tendința de a fi pasional, curajos și direct. Pietrele asociate acestei zodii nu numai că echilibrează aceste trăsături, dar le pot și amplifica, ajutând la atragerea de vibrații pozitive și la îndepărtarea energiilor negative. Chiar dacă ai o zodie diferită, purtarea pietrelor asociate cu Berbecul poate împrumuta puțin din energia sa entuziastă și din spiritul său neînfricat.

Încă din cele mai vechi timpuri se considera că anumite pietre prețioase au puteri magice, iar astrologii antici nu au ezitat să asocieze aceste pietre magice Semnelor zodiacale. Pietrele prețioase care corespund zodiilor au o mare influență asupra celor care le poartă, bineînțeles condiția fiind ca persoana respectivă să poarte pietrele prețioase corespunzătoare Semnului zodiacal sub care se află.

Din timpuri străvechi, pietrele prețioase se numărau printre cele mai valoroase elemente ale naturii, unele dintre acestea având proprietăți deosebite. De-a lungul timpului, aceste obiecte deosebite au primit numeroase conotații, unele dintre ele chiar oculte, considerându-se că sunt cu adevărat magice și au o deosebită influență asupra unui individ.

Pietrele prețioase sau semiprețioase care corespund fiecărei zodii în parte sunt alese în funcție de caracteristicile fiecărei zodii. Ideea de la bază a acestor corelații între pietrele prețioase și caracteristicile zodiilor este armonia dintre evenimentele de la nivel cosmic și cele de la nivelul teluric.

Citește și:  Marte în semnele zodiacale

diamantul

De-a lungul anilor, asocierile dintre pietrele semiprețioase și numeroase domenii, printre care și astrologia, au făcut ca interpretarea corectă a acestora să devină din ce în ce mai greu de realizat.

În mod normal, fiecărei zodii îi corespunde câte o piatră prețioasă sau semiprețioasă, însă, după cum am menționat și anterior, de-a lungul timpului au mai apărut și numeroase alte interpretări. Inițial, au existat 12 pietre prețioase care au fost atribuite fiecărei luni a anului, fapt care i-a influențat pe astrologi să atribuie fiecărui semn zodiacal piatra prețioasă respectivă.

Pietre prețioase pentru Berbec

Principala piatră prețioasă atribuită acestui Semn zodiacal este jaspul roșu. Această piatră prețioasă are puteri protective asupra nativilor din zodiacul Berbec, fiind în același timp simbolul curajului și forței. Mai mult decât atât, jaspul roșu este o piatră cu puteri curative, având rolul de a îndepărta energiile negative; reduce starea de nervozitate, iritabilitate și nerăbdare a nativului.

Alături de jasp, o altă piatră prețioasă specifică Berbecului este diamantul. Diamantul este o piatră prețioasă pură, simbol al dragostei, al spiritualității și al speranței, fiind supranumită și „piatra perfecțiunii”.

Smaraldul reprezintă o altă piatră prețioasă atribuită acestui Semn zodiacal. Smaraldul, această deosebită piatră de culoare verde, este simbolul cumpătării și al bunăstării materiale. Nativii din zodia Berbec care vor purta această piatră prețioasă vor atrage câștiguri materiale, dar și armonia în ceea ce privește viața personală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.