Interpretare vis în care apare un vas

0
2212
Interpretare vis in care apare un vas

Atunci când visezi că aduci apă cu un vas, înseamnă că vei pierde o parte din bunurile tale materiale. Dacă visezi că astupi un vas, înseamnă că trebuie să înveți să faci economie.

Vasele, în multe culturi, simbolizează călătoriile sau traseele vieții noastre. Fie că navighezi pe ape liniștite sau ești prins într-o furtună, modul în care vasul se comportă în vis poate reflecta starea actuală a vieții tale.

În plus, materialul din care este făcut vasul poate adăuga un strat suplimentar de semnificație. De exemplu, un vas de lut sugerează conexiuni cu natura și originile noastre.

Un vas de argint reprezintă faptul că vei primi un post mai bun, se poate să fii promovat. În timp ce atunci când visezi un vas de aur, înseamnă, de asemenea, că vei fi numit într-un post mai mare, mai bun și mai bine plătit.

Un vas cu flori reprezintă faptul că vei avea parte de bucurii, iar un vas de lut înseamnă că vei reuși să faci avere mare. Un vas de metal din vis reprezintă o călătorie pe care o vei face și în urma căreia vei avea parte de câștiguri mari și de mult noroc. Dacă visezi că lovești un vas, acesta reprezintă vești bune și înțelegere în familie.

Când visezi că lovești un vas cu ciomagul, acesta prevestește o împăcare cu persoanele care îți sunt dușmane sau cu care aparent nu te înțelegi. În schimb, dacă visezi că lovești un vas cu cuțitul, înseamnă că vei avea parte de o boală cu junghiuri, cuțitul fiind de regulă simbolul junghiurilor și al înțepăturilor.

În cazul în care visezi că lovești un vas cu palma dreaptă, acest lucru reprezintă neînțelegeri în familie, iar dacă îl lovești cu palma stângă, înseamnă că vei avea musafiri nepoftiți care se vor certa în casa ta.

Citește și:  Interpretare vis în care apare „a tăia”

Atunci când visezi că lovești un vas cu piciorul ori cu ambele picioare, înseamnă că vei avea regrete pentru o persoană, o vei compatimi. În schimb, dacă în vis îți apare un vas de nichel, înseamnă că în curând este posibil să participi la o căsătorie, sau poate chiar tu te vei căsători. Un vas de pământ în vis prevestește o viață fericită și plină de cinste, iar un vas gol simbolizează multe dificultăți.

Atunci când visezi un vas care are o plantă, înseamnă că trebuie să te aștepți la o schimbare în bine, în viața ta vor interveni situații plăcute, iar un vas plin înseamnă mult belșug.

De asemenea, și dacă visezi că pui flori într-un vas, înseamnă că vei avea parte de câștiguri și de mult noroc, iar dacă visezi că umpli un vas, acesta prevestește faptul că te vei bucura de o companie plăcută.

Când visezi că se sparge un vas cu ulei, înseamnă că te așteaptă mult ghinion. În tradiția românească se spune că vasele de argint sau de aur din vis reprezintă mult succes, avansare în rang la locul de muncă sau în societate, iar dacă visezi un vas sau mai multe vase de fier, de metal, înseamnă că te vei căsători cu o persoană care are o situație financiară bună.

Vasul în vis poate fi, de asemenea, un indiciu al modului în care te relaționezi la ceilalți. Un vas plin de oameni sugerează că nu ești singur în călătoria ta, în timp ce un vas gol poate indica sentimente de izolare sau dorința de a lua o pauză de la agitația vieții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.