Interpretare vis in care esti atacat si ii bati pe toti cei care te-au atacat

0
6773
Interpretare vis in care esti atacat si ii bati pe toti cei care te-au atacat

Interpretarea viselor in care esti atacat si ii bati pe toti cei care te-au atacat reflecta in general neputinta de a-ti tine promisiunile fata de cineva sau in alte situatii ajungerea la un compromis, ai toate atuurile pentru a echilibra o situatie.

Daca visezi ca esti atacat de cineva, un grup de persoane de exemplu, si ii bati pe toti atunci cineva ar avea de gand sa te faca sa te razgandesti sau sa ai o atitudine diferita de cea pe care o ai acum si te opui din rasputeri, o sa te afli intr-o situatie de conflict ideatic.

A fi atacat in vis de cineva presupune si faptul ca in realitate ai protectie in viata personala, cineva nu reuseste sa te influenteze si va incerca din rasputeri sa te faca sa accepti o intelegere. Luptand inapoi si respingand atacul poate reflecta in esenta o reechilibrare a situatiei, ilustreaza faptul ca esti stabil(a) pe pozitia ta si eventual o sa ajungi la o intelegere privind niste afaceri sau relatii personale.

Acest aspect se poate reflecta cam in orice plan al existentei, incepand de la cadrul familial si terminand cu cel profesional, in cazul in care recunosti persoanele care te ataca in vis atunci este cu atat mai bine deoarece poate sa ofere un plus de lamurire.

ii bati pe toti

Daca visezi ca te ataca niste betivi pe strada si ii rapui pe toti s-ar putea ca in viitorul apropiat sa te napadeasca pofta de cheltuieli inutile si distractie insa o sa iti dai seama la timp si o sa te intorci la ganduri mai domestice.

Citește și:  Interpretare vis in care te rogi intr-o biserica

Visul in care esti atacat(a) de un grup de tineri reprezinta multe posibilitati incepand de la contradictii cu propriul sine si pana la conflicte cu persoane dusmanoase in realitate. Daca visezi asemenea scena este posibil sa ai stari de conflict interior asupra modului de aborare a unei probleme specifice, o sa fi tentat(a) sa tratezi cu superficialitate o problema importanta insa iti vei da seama ca nu este solutia potrivita.

Totodata visul denota si resentimentele altora fata de tine si faptul ca nu vei lasa pe cineva sa isi bata joc de munca sau imaginea ta.

Visul in care esti atacat de un grup de persoane duce cu gandul la grup organizat, o intelegere a unor personaje de a te influenta sau chiar ajuta, de exemplu daca persoanele respective fac parte din familia sau din neamul tau atunci semnificatiile pot capata o alta turnura, si anume semnifica o hotarare de familie in ceea ce te priveste careia ii vei opune rezistenta inversunata.

Asta nu inseamna ca ar fi in detrimentul tau ci s-ar putea pur si simplu sa te opui din instinct unor hotarari ce te privesc si la care nu ti se cere parerea.

Visul in care esti atacat de o banda de huligani si ii bati pe toti pana la urma poate semnifica nevoia de a te desprinde de un anturaj foarte daunator, probabil cochetezi cu persoane care nu sunt de teapa ta si care te vor trage in jos daca nu iei masuri urgente de desprindere definitiva de ele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.