Interpretare vis în care apar raporturi

0
398
Interpretare vis in care apar raporturi

Atunci când visezi că întreții relații sexuale cu o fată care este virgină înseamnă că vei face numai lucruri bune, nu vei duce lipsă de nimic, vei fi mărinimos și soarta te va răsplăti.

Dacă visezi că ai relații sexuale cu oricine altcineva înseamnă că ești sub vraja cuiva, poate o persoană de sex opus chiar ți-a pus capac.

Însă relațiile sexuale din vis reprezintă adesea și faptul că vrei să comunici, simți nevoia să interacționezi cu cei din jurul tău, să te apropii de cineva, mai ales pentru că simți nevoia să fii iubit și răsfățat.

În cazul în care visezi că raportul sexual a fost întrerupt de cineva înseamnă că în realitate ai unele temeri, ești inhibat, chiar dacă nu le vezi sau nu le simți în tine, însă raportul sexual din vis mai arată și o parte a caracterului tău, ceva din tine ce nu vezi decât în anumite circumstanțe.

Pe lângă semnificațiile evidente, visele cu raporturi pot avea și un substrat emoțional profund. De exemplu, un raport ce pare echilibrat poate indica o stare de bine internă și o viziune obiectivă asupra vieții.

Citește și:  Interpretare vis în care vezi pe cer două curcubee în același timp

Pe de altă parte, raporturile dezechilibrate în vis pot semnala anxietăți legate de nedreptăți percepute sau temeri de a nu fi la înălțimea așteptărilor personale sau ale altora.

Astfel, aceste vise pot servi drept un barometru al stării noastre interioare, îndemnându-ne la reflecție și eventual la ajustări în viața de zi cu zi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.