Interpretare vis în care apare un atlas

0
396
Interpretare vis in care apare un atlas

Atunci când visezi un atlas, simbolurile pot fi foarte diverse, însă în viața reală el este echivalent cu harta, drumul pe care trebuie să-l iei ca să ajungi la un rezultat cât mai bun.

De regulă, atlasul apare în vis și pentru cei care se inițiază într-un domeniu, însă și pentru cei mici care învață globul pământesc, ceea ce nu va avea nicio interpretare reală, deci el trebuie luat ca atare.

atlas si bold

Din punct de vedere psihologic, visul în care apare un atlas face referire la rațiune, la alegerile pe care trebuie să le facem în viață folosindu-ne de unele coordonate fixe, stricte, fără să ne mai gândim la instinct.

Se mai poate spune că atlasul din vis sugerează și o călătorie viitoare, iar în funcție de locul care apare punctat pe atlas, ne vom da seama dacă aceasta este în afara granițelor sau în țară.

Atlasul din vis poate fi luat pur și simplu ca un caiet de notițe care astfel ne avertizează asupra faptului că ar trebui să încercăm să nu uităm unele lucruri, ori poate să ne sugereze să fim mai atenți la detalii, la tot ceea ce ne înconjoară și să ne respectăm programul de lucru, sarcinile care ne sunt trasate la locul de muncă.

Citește și:  Interpretare vis în care apare un volan

atlas si geografie

În altă ordine de idei, ne mai putem referi la atlas și ca la o hartă a spiritului uman, iar dacă apare un punct, o notificare în mijlocul său, înseamnă că trebuie să fim mult mai atenți asupra sufletului, să ne îngrijim mai mult de el și să încercăm să ne îmbogățim sentimentele frumoase.

În cazul în care atlasul din vis este unul alb-negru și nu colorat, acesta poate să sugereze o stare de plictiseală, plină de rutină, iar pentru a scăpa de ea, ar trebui să încercăm să ne înfrumusețăm viața cu o serie de activități mai picante.

Un atlas în visuri poate simboliza dorința de explorare, căutarea cunoașterii și dorința de a te extinde dincolo de limitele cunoscute. Poate reprezenta, de asemenea, un sentiment de curiozitate față de lume și de diferite culturi sau poate indica o perioadă de planificare și pregătire pentru noi aventuri sau proiecte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.