Interpretare vis în care apare o barbă

0
12314
Interpretare vis in care apare o barba

Dacă visați că aveți o barbă căruntă înseamnă că veți avea parte de o perioadă foarte tristă din cauza unui eveniment neprevăzut care are rolul de a vă strica planurile.

Barba în visuri poate fi văzută ca un simbol al masculinității, puterii, sau maturității. În multe culturi, barba reprezintă înțelepciune și experiență. Modul în care barba apare în vis (de exemplu, lungă, scurtă, neglijentă sau bine îngrijită) poate sugera sentimente legate de propria imagine sau percepția față de alții.

De asemenea, sentimentele pe care le ai în vis legat de barbă sunt esențiale. Te simți mândru sau poate rușinat de ea? Aceste emoții pot indica modul în care te simți față de maturitatea și înțelepciunea ta în viața reală. Totodată, visul în care îți tai sau îți modifici barba poate reflecta schimbări personale sau dorința de a te reinventa.

Dacă în vis vi se arată o femeie cu barbă înseamnă că urmează o perioadă de doliu în familie deoarece cineva apropiat va muri, iar atunci când purtați barbă lungă în vis înseamnă că veți căpăta forțe noi, veți avea energie și putere pentru orice dacă sunteți perseverent.

barba

O barbă mică înseamnă că veți avea o situație financiară mai săracă iar barba neagră în vis reprezintă faptul că puteți să intrați în posesia unei sume de bani, fie dintr-o afacere, fie de la un joc de noroc.

Barba roșie înseamnă că veți spune vorbe urâte la adresa cuiva iar din acest motiv cei din jur vă vor detesta, vă veți strica singuri reputația iar dacă aveți barbă și mustăți în vis înseamnă și că veți depune foarte mari eforturi pentru a reuși ceva, însă veți avea și mult succes în activitățile pe care le demarați.

Dacă însă visați barbă la o altă persoană înseamnă că veți avea de câștigat dintr-o încăierare, dispută care aparent nu vă dădea nicio șansă, credeati ca veti pierde dar destinul va uimeste, pentru ca norocul va surade.

În vremurile de mult apuse, barba era simbolul chibzuiței masculine, însă în cele din urmă ea a capătat simbolul de mască în spatele căreia se ascund unii oameni. În cazul în care visați că în vis vi se pierde barba înseamnă că trebuie să renunțați la toate preconcepțiile, la toate prejudecățile de modă veche, trebuie să adoptați o atitudine mentală mai libertină, mai nonconformistă.

În același timp, dacă vi se pierde barba în vis, înseamnă și că sunteți o persoană orgolioasă, plină de vanitate, iar dacă visați că dați barba unei femei înseamnă că vă veți pierde virilitatea.

Barba lungă simbolizează norocul, puterea de muncă, dominația asupra celor din jur, pe când barba scurtă și rară reprezintă mizeria, lipsurile materiale, sărăcia, umilințele pe care le veți primi de la cei din jur, iar barba albă este tristețe, durere sufletească sau trupească, iar oamenii barboși din vis reprezintă faptul că îți vei pierde liniștea din cauza altor oameni care vor să îți facă rău și care nu se lasă până nu reușesc.

Citește și:  Interpretare vis în care apare o naștere

Se spune că barba apare mai des în visele bărbaților, însă ea poate apărea la fel de des și în visele femeilor, având în vedere că aceasta simbolizează și dorința feminină, emanciparea sexului frumos, putere și dorința de recunoaștere.

Când o femeie visează un bărbat cu barbă înseamnă că ea va avea alături toată viața o persoană care îi este dragă și nu se va căsători din interes, iar dacă o femeie însărcinată visează un bărbat barbos înseamnă că va avea un copil sănătos în curând, iar când o fată singură visează că are barbă înseamnă că va fi cerută de nevastă.

Când o femeie gravidă se visează cu barbă înseamnă că, din păcate, ea va pierde sarcina, iar atunci când visăm că cineva tunde o barbă înseamnă că vom avea dificultăți financiare.

Când visăm o barbă lungă înseamnă că vom avea probleme de sănătate, însă în tradiția românească, barba lungă înseamnă că vom avea noroc și vom reuși să îi dominăm pe alții.

barba

Barba albă în vis înseamnă că vom reuși să ne restabilim onoarea, mai ales dacă muncim mult, barba blondă din vis înseamnă că vom avea nevoie de un sfat și îl vom primi cu inima deschisă, barba căruntă din vis înseamnă că în curând ne vom supăra din cauza unei vești neplăcute.

Barba din vis care crește pe fața unei femei înseamnă că vom avea o înmormântare în familie sau la prieteni, barba despicată înseamnă că nu trebuie să jucăm la cărți sau la noroc deoarece vom pierde mult, barba lungă mai prevestește și faptul că vom reuși să trecem peste o perioadă nefastă, iar barba falsă înseamnă că ceva anume ne supără, ne dă de gândit.

Dacă te visezi cu barbă mare înseamnă că vei fi prea autoritar, dai ordine severe, fie la locul de muncă, fie în familie, te consideri superior și din acest motiv vei pierde, barba încâlcită înseamnă că vei avea parte de bunăstare și de sănătate, vei reuși să îți ordonezi treburile, barba frumoasă înseamnă că vei avea rezultate bune din orice, barba murdară înseamnă că nu îți dai interesul pentru nimic, ar trebui să fii mai energic și să trăiești mai mult.

Dacă visezi că ai barbă lungă și încâlcită, nepieptănată înseamnă că vei reuși să termini cu succes o activitate, dacă în vis îți pierzi barba înseamnă că îți vei pierde și o rudă apropiată, dacă îți razi barba în vis înseamnă că vei avea parte de foarte mult ghinion și vei suferi din cauza unei pierderi, te implici în activități alambicate, dacă visezi că îți speli barba înseamnă că vei suferi din cauza unei boli și dacă speli barba altora înseamnă că nu ești mulțumit de viața ta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.