Interpretare vis în care apare o barcă

2
27388
Interpretare vis in care apare o barca

Dacă în vis vă apare o barcă înseamnă că veți căsători dacă nu sunteți căsătorit/ă sau că veți boteza un copil dacă sunteți căsătorit. Totodată, barca mai poate avea rolul și de a vă aduce la mal în deplină siguranță, unde puteți să începeți o viață nouă, deci poate fi văzută ca și salvatoare, însă poate fi văzută și ca o barcă rătăcitoare, care ne pierde în lume, depinde de sentimentul pe care vi-l dă în vis.

Dacă barca pe care o visați plutește pe ape foarte liniștite înseamnă că viața și drumul pe care îl veți urma în viață vor fi ușoare, nu veți avea necazuri prea mari, iar peste cele mici veți trece cu ușurință.

În schimb, dacă acestea sunt agitate, reprezintă oboseală cronică, dezechilibru sufletesc, zbucium lăuntric care vă poate devasta.

barci pe lac

Dacă vă visați călătorind pe o barcă în beznă, în întuneric deplin înseamnă că nu prea știți pe ce drum să o apucați în viață, sunteți confuz, derutat, nu știți ce vreți cu adevărat și asta vă cauzează o mare frustrare. Barca mai poate apărea în vis și trimițând semnale, ceea ce reprezintă faptul că veți încheia cu bine o serie de afaceri.

Atunci când visați că sunteți în mijlocul unei furtuni cu barca iar aceasta este și spartă și intră apă în ea, înseamnă că veți fi asaltați de o serie de griji mărunte, cotidiene, care vă agită, ajung să vă macine oricât de mici ar fi ele.

În lumea viselor, apa este adesea simbolul emoțiilor, în timp ce barca poate reprezenta mijlocul prin care ne navigăm prin aceste emoții. Asta explică de ce atât mulți oameni au vise cu bărci atunci când se confruntă cu schimbări majore în viață sau emoții fluctuante.

Dacă ești curios despre cum aceste două elemente se pot combina într-un vis, poate te-ar interesa și să citești despre interpretarea unui vis în care te plimbi cu barca pe un lac sau pe mare.

Dacă vă visați într-o corabie, barca cu pânze înseamnă că veți primi un ajutor de la cineva, un ajutor de care aveți mare nevoie, iar dacă visați că veți aluneca peste bord înseamnă că veți fi implicați într-o serie de incidente care vă vor supăra.

Atunci când visați o barcă ce trimite semnale către mal înseamnă că veți reuși să vă încheiați treburile într-o manieră frumoasă, cu calm, și totul vă va merge bine. Barca mai poate însemna și deces sau o primejdie foarte mare, iar dacă visați că aveți o barcă înseamnă că unul dintre copiii voștri va intra în necazuri.

Citește și:  Interpretare vis în care apare beznă

Dacă visați că vă plimbați cu barca înseamnă că va trebui să vă întoarceți la unele treburi nerezolvate, iar dacă visați că o barcă se clatină înseamnă că vă plictisiți foarte tare, vă blocați în rutină, stați pe gânduri.

Dacă visați că faceți o excursie cu barca înseamnă că veți primi musafiri la care nu vă așteptați, iar atunci când visați că vă înecați cu barca înseamnă că vă veți despărți de cineva foarte drag.

În cazul în care visați că intrați cu o barcă în port înseamnă că veți depune mult efort la locul de muncă, însă veți fi răsplătiți pe măsură, iar dacă mergeți cu barca înseamnă că e posibil să vă mutați, ori în alt oraș ori pur și simplu în altă casă.

Dacă visați un naufragiu înseamnă că veți avea foarte multe iluzii zadarnice, iar atunci când visați o barcă pe apă, se spune că e posibil să vă căsătoriți.

barca cu panze

În cazul în care visezi o barcă care stă pe pământ înseamnă că ratezi o şansă de a câştiga ceva bani în plus sau de a te afirma, iar dacă visezi un pescar în barcă înseamnă că norocul va fi de partea ta și nu vei avea nici un ghinion, totul îți va merge bine.

O barcă pe valuri înseamnă că vei avea o căsnicie plăcută, plină de armonie, iar dacă visezi că pilotezi o barcă înseamnă că vei avea unele necazuri, posibil certuri cu familia.

Dacă visezi că te plimbi cu barca înseamnă că vei reuşi să îţi faci unele pofte pe care le aveai de multă vreme, iar atunci când visezi că pluteşti în barcă înseamnă că o situaţie te va deruta, însă în cele din urmă reuşeşti să te refaci şi să câştigi ceea ce ai pierdut, poate chiar mai mult.

O barcă răsturnată în vis înseamnă că veţi afla unele noutăţi de maximă importanţă, iar atunci când visaţi că şedeti în barcă înseamnă că trebuie să vă bucuraţi, deoarece vă aşteaptă o surpriză frumoasă, în plus, dacă visaţi o barcă care se scufundă înseamnă că viitorul vă este foarte întunecat, trebuie să vă păziţi.

2 COMENTARII

  1. exista posibilitatea ca un vis sa prevesteasca moartea celui care l-a avut. Bunica mea(avea 30 de ani cand a murit) a visat o barca si mama ei i-a spus ca asta prevesteste moarte iar la cateva luni a murit. Acum tatal meu are niste probleme de sanatate si tot felul de vise ciudate iar de curand s-a visat intr-o barca din care nu vedea malul si nici posibilitatea de a ajunge la mal.

  2. Eu am visat ca am stat de vorba cu organizatorul caruselului facut din barci ce parca executau un program de navigatie pe apa. Defapt se fac astfel de parazi militare, numai ca acest carusel era organizat cu barci mici de tot dar si ele stiau sa se organizeze in figuri pe luciul apei, erau cam multisoare, cca 40, asta se facea pe un lac sportiv in Bucuresti. Si mie mi se spuse ca as fi cam inapoiata ca acum asa se fac lucrurile. Organizatorul era blond, in realitate cred ca e vba de un vrajitor tigan brunet excroc ce are 40 de copii, e f vinovat de ceea ce imi organiza incepand din 1990.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.