Interpretare vis în care apare o unghie

0
16402
Interpretare vis in care apare o unghie

Atunci când visezi o unghie înseamnă că ai o sănătate precară, speranțele îți vor fi înșelate.

Dacă visezi o unghie crescută care nu este tăiată înseamnă că speranțele și iluziile tale îți vor fi deșarte.

Unghiile, deși mici și aparent nesemnificative, au adesea o mare semnificație în vise. Ele pot simboliza forța, protecția sau chiar anxietatea, în funcție de contextul în care apar.

Dacă unghiile sunt rupte sau deteriorate în vis, aceasta poate sugera sentimente de vulnerabilitate sau lipsa de control. Este foarte relevant să analizăm aceste detalii, mai ales când comparăm cu un vis în care îți rupi unghiile. Amândouă pot avea nuanțe subtile, dar importante, în interpretare.

unghii

Dacă visezi că mănânci dintr-o unghie înseamnă că vei avea parte de multă osteneală.

Dacă visezi că porți unghii mari înseamnă că vei avea parte de glorie, iar dacă visezi că sunt rupte înseamnă că vei fi rănit și vei pierde ceva important.

Pe de altă parte, atunci când visezi că îți pierzi unghiile înseamnă că vei avea parte de neplăceri, iar dacă visezi că ți le smulgi înseamnă că vei avea multe necazuri și dureri de proporții.

Unghiile tăiate din vis mai reprezintă și ceartă de proporții, iar dacă pur și simplu te uiți la unghii în vis înseamnă că sănătatea ta este subredă.

Citește și:  Interpretare vis în care chinuiești un animal de companie gen câine sau pisică

Atunci când visezi că unghiile îți sunt foarte frumoase în vis, ai o manichiură bine realizată înseamnă că ar trebui să încerci să mai reduci din cheltuieli, iar dacă visezi că îți tai singur unghiile înseamnă că te vei alătura celor care vor să lucreze pentru binele comunității.

Atunci când visezi că îți vopsești unghiile cu oja roșie înseamnă că vei câștiga disprețul unor persoane, iar dacă visezi că îți tai unghiile foarte tare, din carne, înseamnă că peste ceva timp vei avea parte de multe necazuri.

Se mai spune că atunci când visezi unghii puternice și foarte bine conturate înseamnă că vei avea parte de bani și de câștiguri.

unghii

Tradiția egipteană consideră că atunci când visezi că ți se rupe sau ți se îndoaie o unghie înseamnă că vei avea parte de bogății, armonie în casă și mult noroc în iubire. Același simbol îl are și visul în care ai unghii foarte lungi.

Atunci când visezi că ai unghii foarte scurte, mai poate simboliza și faptul că vei avea parte de conflicte, de o serie de certuri cu cei apropiați, de dușmănie din partea unor cunoștințe, mai ales dacă visezi că ți le tai foarte mult.

Atunci când visezi că ai o singură unghie, în tradiția persană, visul reprezintă neîmplinirea unei speranțe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.